MENU

Брифінг лідера партії «Батьківщина» щодо звільнення Надії Савченко. ВІДЕО

7133 4

Сьогодні, 24 жовтня, о 14.00, відбувся брифінг лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко. Захід стосувався питання звільнення української льотчиці Надії Савченко, яка перебуває в Росії.

Тимошенко повідомила, що петиція щодо звільнення Надії Савченко, яка розміщена на сайті Білого дому США, вже набрала більше потрібних 100 тисяч підписів.

"У ці хвилини достроково вже набрано необохідна кількість голосів. Зараз в цю хвилину є 101369 підписів і збір підписів продовжується", - зазначила Тимошенко.

Вже цих підписів достатньо, щоб президент США Барак Обама розглянув окремо і петіцію, і справу Надії Савченко. В подальшому можуть бути прийняті необхідні заходи, що призведуть до звільнення української героїні.

"Я дуже добре знаю, що таке кожен зайвий день перебування за гратами, - сказала лідер "Батьківщини". - Ми будемо також через посла Сполучених Штатів просити президента США розглянути петицію щодо звільнення Надії Савченко якомога швидше, тому що сьогодні як ніколи існує загроза її життю".

Тимошенко розповіла, що зараз Савченко переміщена до психіатрічної лікарні і що до нех застосовуються невідомі заходи в цій лікарні.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини