MENU

Режим Януковича одобряет работу российских спецслужб на территории Украины

381 0

  

Мій старий «добрий»знайомий Володимир Поліщук, який у часнашого з ним знайомства працював речникомкиївської міліції, а потім пішов напідвищення і є зараз речником всьогоМВС, заявив сьогодні таке, чого я неочікувала почути навіть від нього:

«Еслибы это был криминальный случай и человекапохитили преступники, то не имело бызначения, украинец он или гражданинРоссии – материалы этого поступили быв милицию, и она начала бы доследственнуюпроверку. Собственно, такое заявлениео похищении человека сделала женщина,адвокат 1983 года рождения. Но выяснилось,что этот человек был жив и здоров инаходился все это время в сопровождениироссийских спецслужб. Это значит, чтоего не преступники выкрали, не террористы,а была проведена операция иностранныхсиловиков на территории Украины», –сказал Полищук.

«Доследственнаяпроверка назначена с 19 по 29 октября, ноя уже заранее вижу, что здесь просто неможет быть возбуждено дело о похищениичеловека. Если бы его выкрали преступники,то это было бы на 100% криминальное дело,но в случае когда это делают иностранныеправоохранители, я не думаю, что спецслужбыдолжны делиться своими планами», – добавил он».


Перепрошую, але вони там що, зовсім? 


Згідно Вікіпедії, усвіті зараз налічується 261 держава. Укожної з цих держав є спецслужба, удеяких навіть не одна. Цікаво було бпочути думку пана Поліщука: чи кожна зцих спецслужб після приходу до влади Януковича отримала право викрадатилюдей з території нашої держави, неділячись при цьому своїми планами, чице привілей спецслужб лише однієїдержави?


Також цікаво, яксправи щодо взаємності: якщо українськіспецслужби спробують викрасти когосьз території іншої держави - ну, хоча бГондурасу - гондурасівські прикордонникиїх раптом на кордоні не перестріляють?

Знаведеної цитати випливає одне з двох:або пан Поліщук вважає, що у нас тутпрохідний двір, де спецслужби усіхдержав мають право робити все, що їмзаманеться, або він вважає Українуколонією Російської Федерації.

Такожбуло б цікаво почути більш докладнуінформацію, що ще за влади Януковича дозволяється іноземним спецслужбамробити у нашій державі. Наприклад, маютьвони право викрадати тільки своїхгромадян чи взагалі будь-кого? І тількивикрадати - чи, наприклад, вбиватитеж? 

Давайте ж, якщо так зганьбилися,то ганьбіться до кінця - розпишітьдокладно, що їм ще за влади Януковича дозволяється. Ми ж маємо це знати - тимбільше, напередодні виборів.

  

Елена БЕЛОЗЕРСКАЯ bilozerska 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини