MENU

Книжный рынок на Петровке снесут ради ТРЦ — Бригинец

500 0

Книжковий ринок на Петрівці знесуть заради будівництва багатофункціонального торгово-розважального комплексу та паркінгу.

Про це йдеться у проекті рішення, що внесений до порядку денного пленарного засідання Київради.

Оболонь перетворилася у район торговельних та розважальних комплексів: ТРЦ Метрополис, Дивосвіт, ТРЦ «Караван», ТРЦ «Блокбастер», ТРЦ «Dream Town», не враховуючи безмірну кількість звичайних ТЦ. Наразі знову замість того, щоб облаштувати в районі парк, де оболонці могли б з користю проводити час на свіжому повітрі, людей заганяють у черговий розважальний центр, щоб вони витрачали там гроші.  Але в даному випадку комерційники хочуть позбавити киян ще й духовного розвитку, зруйнувавши найбільший книжковий ринок з дуже демократичними цінами.

Йдеться про проект рішення Київради «Про поновлення товариству з обмеженою відповідальністю «Книжковий ринок» договору оренди земельних ділянок для будівництва, експлуатації та обслуговування багатофункціонального торгово-розважального комплексу та паркінгу з поетапним знесенням будівель і споруд ринків і виконанням благоустрою прилеглих територій на просп. Московському, 10 в Оболонському районі м. Києва».

 

Олександр БРИГИНЕЦЬ

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини