MENU

Тимошенко попадает под действие закона об амнистии в 2013 году

845 0

Народний депутат України(Батьківщина), а віднедавна ще й голова Комітету із питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Андрій Кожемякін зареєстрував у Верховній Раді проект Закону України «Про амністію в 2013 році».

Відповідно до ст.3 цього Закону Юлія Тимошенко підпадає під дію амністії і має бути звільнена. Дослівно стаття передбачає «звільнити від відбування покарання у вигляді позбавлення волі на певний строк жінок, вперше засуджених за тяжкі злочини, якщо вони не направлені проти основ національної безпеки України, життя та здоров‘я особи та проти волі, честі та гідності особи».

Проте радіти прихильникам Тимошенко зарано. Адже навіть у випадку прийняття цього закону, жодного звільнення не трапиться, оскільки, як ми пам'ятаємо, проти екс-прем'єра також порушені і інші кримінальні справи, за якими щодо неї обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

Переконаний, що єдиний спосіб зівльнення Тимошенко - це не навколоюридичні фінти, а безстрокове блокування роботи парламенту. На останніх виборах більшість українців проголосували за звільнення політв'язнів. Нехтувати волею українського народу не має права ніхто. Ані влада, ані опозиція.

Олександр ДАНИЛЮК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини