MENU

Страх перед Тимошенко превратил Януковича на «украинского Гиммлера» — Зорян Шкиряк

1698 6

Терміново! Щойно говорив з Олександрою Кужель. Вона розповіла подробиці ранкового інциденту в харківській лікарні з нальотом кримінальної «братви». Шок. Це просто якесь божевілля.

О 6.00 в палату до лідера опозиції Юлії Тимошенко, де також знаходилися народні депутати України О.Кужель, Л.Денисова і Т.Слюз увірвалися біля представники виконавчої служби у компанії купи більш ніж 20-ти «бритоголових гопників».

Ці люди, кримінальної зовнішності, не представилися нардепам і були без будь-яких впізнавальних ознак. Поки чиновники зачитували рішення суду про неможливість перебування депутатів у палаті, бандити януковича в цивільному, з застосуванням грубої фізичної сили, по 6-7 «биків» на кожну, босоніж, викинули жінок з палати. На заяви про неправомірність застосування сили до нардепів, про порушення Конституції та Закону «Про статус народного депутату України» та про можливість кримінальної відповідальності бандити не реагували, посміювалися і нахабнопродовжували скоєння злочину.

При цьому, речі які жінки-нардепи здавали на зберігання були розкидані по сходах. Після цього у Тетяни Слюз стався серцевий напад, викликали швидку.

Кужель повідомила, що ще вчора їм відключили воду, навіть в туалеті. Те що відбувається з Юлею - це відверте катування, знущання, спроба психологічного «ламання» через приниження людської честі та гідності. Олександра Володимирівна розказала, що Тимошенко почуває себе дуже-дуже погано. Зовсім встає на праву ногу, не ходить, бліда і виснажена. Втім, не виключено, що не дивлячись на критичний стан, сьогодні, її силоміць привезуть в суд.

Якщо такі ганебні злочинні дії, з благословення межигірського «пахана» скоюються по відношенню до народних депутатів, то можна собі тільки уявити долю пересічних громадян. Паскудники, інших слів нема. Цей кримінальний злочин потрібно розслідувати на найвищому рівні. Необхідно створити слідчу комісію ВР з цього інциденту, а всі винні мають нести за це кримінальну відповідальність.

З усього, що сталося висновок один. Страх перед Тимошенко і неминучим крахом окупаційного режиму перетворив Януковича на «українського Гімлера». Диктатор встановив в країні виключно бандитсько-гестапівські «закони». Йому остаточно «знесло дах» від сп'яніння владою, безнаказанності та страхом втратити все.

 

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини