MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 27 жовтня 2015

3434 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 27 жовтня

2017 – останній рік путінської Росії

E 2017 році таких можливостей вже не буде. А, може бути, навіть і раніше. Враховуючи те, що Росією правлять клептомани, слова Силуанова можуть стати для них справжнісіньким спусковим гачком. Підтвердженням того, що «матінку-Расєюшку» потрібно якнайшвидше дограбувати, поки вона не випустила дух під чекістським чоботом. І дограбують, будьте спокійні! Я в них вірю!

У знаного письменника виявили рак. Друзі збирають кошти для Олександра Бойченка

Загалові Олександр Бойченко відомий насамперед як поважний літературний критик і автор блискучих есеїв та книжок. Окрім власних, долучився й до створення видань інших – як художній редактор і перекладач із польської та російської мов на українську. Олександрові Бойченку лише 44 роки. Тож приєднаймося до ініціативи літераторових друзів і побажань Андрія Любки: «Многая літа Сашкові й усім, хто долучається до шляхетної справи його порятунку!»

Справу Карпюка і Клиха фальсифікували «від сюжету» – адвокат

Прізвище Карпюка вперше виникло у справі навіть пізніше, ніж прізвище Яценюка. Їх обох, а також Яроша, братів Тягнибоків та інших «загадав» дехто Малофєєв, багаторазово підсудний і тяжко хворий, якому вочевидь запропонували заробити собі спокійну решту життя у в'язниці.

Гепи перемагатимуть доти, доки ви дозволяєте зеленським чоловічкам іржати над вами – блогер

В уривку з майбутнього серіалу «Слуга народу», який скоро транслюватиме канал «1+1», вчитель-історик, не підбираючи слова обкладає матами політиків та кандидатів у депутати. Криком кричить, що немає з кого вибирати і тому йти на вибори немає сенсу. Лідери думок і пересічні користувачі жваво обговорюють появу такого ролика, його зміст і наслідки. Обурення українців поведінкою героя Зеленського цілком зрозуміле.

Перша підтверджена смерть російського солдата в Сирії. Розслідування

Йшлося про загибель військовослужбовця в/ч 20926 (834-ий навчальний центр ВПС у Зернограді Ростовської області) Вадима Олександровича Костенка, народженого 18 квітня 1996-го (19 років). Перевіряючи інформацію, його профіль, профілі друзів і родичів, ми знайшли багато підтверджень того, що він був чинним військовослужбовцем за контрактом, строкову службу скінчив у червні 2015-го й одразу підписав контракт.

Найввічливіший із палаців, або Незаконне збагачення Сергія Шойгу. ФОТО

Разюче ж нахабство. Людина, що все життя на держслужбі, яка старанно культивує образ аскета, близького до народу, вибудовує собі пекельний палац на Рубльовці на гроші незрозумілого походження. При цьому спершу записує його на 18-річну дочку, а відтак - на жінчину сестру (щоби не знайшли).

Формальні перепони для радикальної судової реформи знято – Волох

Венеціанці не побачили в такому варіанти реформи нічого крамольного. Більше того, наполягли на ліквідації нинішньої «чотириповерхової» системи правосуддя, що надає цілковитому перенабору до касаційної інстанції безальтернативності.

Вести мову про катастрофічно низьку явку некоректно – політолог

Усе пізнається в порівнянні: явка на місцевих виборах у нас вища, ніж у США або на минулих парламентських виборах в Польщі. Тому панікувати з приводу низької явки не варто, хоча економічна криза і розчарування значної частини населення, причому в різних політичних силах, посприяли її зниженню.

Про вибори і пенсіонерів

Все йде із сім'ї. І навіть якщо старше покоління говорить чи робить якісь, на нашу думку, неправильні речі – наше завдання не гиркати, не дерти носа, не показувати, які ми просунуті, а бабуся лише пиріжки смачні вміє готувати, а бути до них дітьми та внуками, які хочуть жити краще. І лише вони можуть нам в цьому допомогти. А ми часто нехтуємо цією допомогою. І тоді вони залишаються наодинці з такими, як самі, з популістами і гречкою.

Цукерберг, китайська мова і мрія про Авакова. ВІДЕО

Отже, у мене є мрія – коли міністра МВС Авакова пошлють у відставку за все незроблене і він матиме багато часу – нехай теж вивчить китайську! Бо з українською у нього не склалося.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини