MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 26 жовтня 2015

2465 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 26 жовтня

Підкуп виборців, парадокси явки, порушення. Звіт від громадянської мережі ОПОРА

Про найважливіше з дня голосування по Україні, парадокси явки, порушення, підкуп виборців і особливості дня виборів у Дніпропетровську, Одеси і Харкові розказали під час прес-конференції експерти громадянської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська, Олександр Клюжев та Олександр Неберикут.

«Газпром» і Путін втрачають усе – Волох

Пиши пропало!

Знаєте, що найсмішніше? Що московити в масі щиро продовжують вважати Путіна великим правителем. Закомплексований хапкий на руку нікчема, що отримав в буремні роки задарма (через стрибок цін на вуглеводні) три трильйони доларів, не просто розтринькав небачений шанс модернізації, але і завів країну в історичний і економічний глухий кут. І його підтримка після таких «успіхів», що триває, – ознака не тільки цілковитої моральної, але й інтелектуальної неспроможності російського народу.

Журналістка: Тепер очевидно, що Ахметов і Опоблок – недоговороспроможні

Не потискайте його руки, він порожняк жене! Чи то пак – гудить)

Бо навіть у цій, здавалося б, повністю виграшній ситуації, не можуть виконати елементарну домовленість – не фальшувати виборів. Чи насправді їх сакральна домінація в цьому регіоні – це такий же міф, як і про порожняк, який хтось там не гонить. І без фальшування вони просто не сподіваються отримати перемогу.

Анатолій Король – український герой Італії

Анатолій Король

Організовано безліч ініціатив зі вшанування пам'яті українського будівельника. Вулицю Сельва, де стався інцидент, перейменують на вулицю Анатолія Короля. Селище хоче, щоб ніхто не забув героїчний вчинок. Почалася робота над монументом, що його має бути розміщено на вулиці чи на площі в Неаполі. Програма журналістських розслідувань «Репорт» каналу RAI 3 виставила на аукціон всі свої премії та передала виручені кошти (15 тисяч євро) сім'ї Анатолія.

Холодний розсуд. Південний схід вертається в Україну

Російські маріонетки цілковито втрачають вплив на центральну Україну, різко позбуваються його в південних і східних областях: до влади там приходять бізнесмени, частина ж міст на Півдні і Сході взагалі повністю переходять під контроль демократичних сил. Запоріжжя, Дніпропетровськ, Херсон, Миколаїв, Одеса – більшість за ними. Якщо не прямо, то через мерські проекти.

Діагноз – Сапожко. Як не силувався колишній регіонал, у Броварах його знову обрали міським головою

Він придушував демократію, переслідував журналістів, забороняв мирні зібрання. Він до кінця залишався вірним режимові Януковича і в день розстрілу Небесної сотні видавав нові квартири «Беркутові». Він з гордістю носив на собі георгіївську стрічку, яка стала символом колабораціонізму і «руского міра». Про це знали всі: тисячі переглядів відео, сотні матеріалів в онлайні, сотні тисяч газет. Купа вбивчих фактів, які так ніхто і не спростував. Але за два роки після Майдану Бровари обрали собі Сапожка на ще один термін.

Нащадок знаних Терещенків упевнено перемагає на виборах міського голови Глухова. ФОТО

Знайомтесь, новий міський голова Глухова, гетьманської столиці. Мішель Терещенко, уродженець іншої столиці, отримав понад 60% голосів. Хочеться, щоб у нього все вийшло.

За Єлисаветград на мапі України буде навіть більш соромно, ніж за Кіровоград – В'ятрович

Як пояснити нащадкам, що на 25 році незалежності, на другому році війни з Росією, українці самі обрали назву, яка нагадує про колоніальну залежність від тої самої Росії? Напевно в психології поруч з Стокгольмським синдромом має з'явитися новий феномен – Єлисаветградський.

Пошесть жорстокості обхоплює Росію: малі глядачі лялькового театру жадають крові

Поруч зі мною вихований хлопчик, років п'яти, звертався до вовка на «Ви»: «Трощіть двері! Їх можна ногами вибити! Зжеріть їх!» Бабуся юного садиста з усмішкою споглядала онучка. Очі її, як пишуть у творах школярі, «променіли добротою». У залі панувало стійке батьківське зворушення. Й лиш один тато єврейської зовнішності, непорозуміло оглядаючи знавіснілу залу, розгублено вигукнув: «Що ви коїте? Він же їх убити хоче!»

Сім неформатних фотографій з дня виборів. ФОТО

День голосування на місцевих виборах минув. Учора трапилося чимало курйозних ситуацій, які знайшли відбиток в соціальних мережах. Ми відібрали сім неформатних фотографії з дня виборів 25 жовтня. Псування бюлетенів написами і малюнки до підбірки не долучали. Адже то не від великої політичної і виборчої культури.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини