MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 8 квітня 2016

2237 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 8 квітня

Transparency International Україна: Електронне декларування позбавить країну від офшорних скандалів

Очікуємо запуску нової системи електронного декларування, яка зможе створити передумови для виявлення незаконно придбаних активів і суттєво дисциплінувати владу в Україні. 18 березня набули чинності зміни до Закону України "Про протидію корупції", які дають можливість повноцінно запустити систему. Отже, декларувати своє майнове становище будуть президент, прем'єр-міністр, інші вищі посадові особи, депутати всіх рівнів, держслужбовці, силовики, судді, в тому числі інформація вказується про членів їхніх сімей та фізичних осіб, з якими декларанти перебувають у так званих "фактичних сімейних відносинах".

Третій день сухого голодування. Адвокат навідав Надію Савченко в СІЗО

Аналізи їй востаннє робили 5 квітня, до початку сухого голодування. Нових звідтоді не робили, на всі запитання відповідають "за останніми аналізами показники в нормі". Хоча вже тоді вони аж ніяк не були в нормі. Еритроцити не там і не ті. Начальник СІЗО полковник Калганов попередив її сьогодні зранку, що накаже годувати силоміць, якщо буде така необхідність. Надія має щодо цього свої плани.

"Донецьк, Goodbye". Атмосферний фільм про вирок Надії Савченко

Тепер таксисти, власники готелів і кафе з інтернетом у центрі перебиваються від суду до суду. Та ось уже й останнє засідання. Зачитування "вироку" розтягнулось на два дні. Це останні два дні активного життя, після яких російський Донецьк знову скнітиме, аж допоки не закінчиться війна в Донецьку українському. Як тільки Донбас почне відроджуватись, ростовцям знову можна буде поступово повертатись до контрабанди...

Активісти пікетували виступ Марата Башарова в столичному Жовтневому палаці. ФОТО

На активістів напала охорона Жовтневого та невідомі особи, які діяли заодно з охоронцями та застосовували фізичну силу і представлялися то відповідальними за пожежну безпеку, то адміністраторами, то фанатами Марата Башарова. Посильну допомогу їм надавали жінки, які в грубій манері доводили свою культурну зверхність, прихильність до високого російського мистецтва та поливали активістів нецензурною лексикою.

Захистіть cквер Небесної cотні – активісти звернулися до Порошенка. ВІДЕО

Це відео – звернення до людини, якій зараз дуже важко, із проханням дати віру тисячам. Віру в справедливість і вірність цінностям, віру в те, що страждання і зусилля не даремні. Ми виснажені постійною боротьбою, тотальною недовірою і болем, якого дуже хочемо позбутися, почати створювати, а не руйнувати. Сквер Небесної сотні – острівок віри і памяті, створений простими українцями.

Корови Ляшка мають чесніший вигляд, їй-бо – журналіст прокоментував акцію Коби на Банковій

Сергій Коба

Палить шини й оголошує безстрокову акцію протесту на Банквовій – Коба. Це те, що треба насамперед знати про сьогоднішні протести під Адміністрацією президента. Корови Ляшка мають чесніший вигляд, їй-бо. "Скрізь зради, зради, зради", – це цитата зі включення Коби на "112-му". Журналістам він говорить про такі вимоги "об'єднаних автомайданів" (показово, що Кобу з Автомайдану вже давно витурили – UAInfo) до Пороха: звільнити колаборантів із ГУ МВС, засудити сепара Шевцова, звільнити з тюрем патріотів.

Хочете зрозуміти, проти чого воюємо з російськими окупантами, – читайте Чехова

Хто хоче зрозуміти, проти чого ця війна, – дуже раджу. І звідки ростуть ноги в усього цього протистояння менталітетів. Усі витоки "руского міра", з якого матеріалу відбулася селекція совіцької людини і до чого все врешті призведе. Там це все є. Дивуюсь, що її ще не спалили на істеричному, звичайно що "праведному" й "антифашистському" мітингу десь у Красноярську. І не заборонили, і не викреслили з історії. Бо за совка це все ще можна було списувати на класову боротьбу і пригнічення простого народу буржуазією, але зараз уже цих аргументів не лишилось.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини