MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 22 травня 2019

793 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 22 травня

Кумівства не буде? Першим заступником голови СБУ став друг Зеленського із "Кварталу"

Антиконституційним розпуском парламенту Зеленський виконав обіцянку про те, що піде після першого же порушення закону. Призначенням Богдана – обіцянку про незалежність від олігархів

САП відкрила справу про оборудки в енергетиці за участі Порошенка

Після зустрічі керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького та колишнього власника компанії "Енергомережа" Дмитра Крючкова правоохоронці почали розслідувати правомірність дій екс-президента Петра Порошенка.

Гнилий фундамент закладено: Ківалов, Портнов, Льовочкін і Ко можуть вертатися на державні посади?

З урахуванням публічної інформації Богдан не має права займати посаду глави АПУ на підставі Закону України "Про очищення влади".

Винесення указу всупереч законові означає, що президент ставить себе вище закону і демонструє на всю країну справжне ставлення до верховенства права.

А ще: особа, що призначається на посаду, усвідомлює це й саме такою ціною підставляє президента, завдає руйнівного удару по його репутації.

В течение ближайших нескольких месяцев будет стабильный обменный курс. ИНФОГРАФИКА

В день объявления новым президентом досрочных выборов в Верховную Раду (20 мая), обменный курс укрепился на 22 копейки – с 26,37 грн./$ до 26,15 грн./$.

Сегодня укрепление гривны на межбанковском рынке продолжается.

Другими словами, валютный рынок совершенно безразличен к политическим процессам, даже к таким, как избирательная компания президента и досрочные парламентские выборы.

"Порятунок від раку – це любов". Відома журналістка розповіла про страшну хворобу, яку вона перемогла, та новий проект "Я, Ніна"

Ні, це не монтаж. Саме так я виглядаю зараз. Сім місяців тому я дізналася, що у мене рак. За 7 місяців я його поборола.

Публічне і реальне життя часто дуже конрастне:) Поки суспільство обсмоктувало скандальний ефір з Приходько у листопаді, який ми записали заздалегідь, я лежала у реанімаціі, під'єднана до апаратів, нашпигана катетерами по всьому тілу і з дірками у животі.

Лукашенко может оказаться союзником Запада в конфликте с Путиным

Если вы хотите остаться в президентском кресле на всю жизнь, вам приходится планировать свои шаги на много лет вперед, пишет Бойес.

Президентский срок Владимира Путина заканчивается в 2024 году, и уже сейчас ему следует принимать решения. В конституции ясно написано, что никто не может избираться президентом больше чем на два срока подряд. Наиболее привлекательной версией развития событий для Путина, пишет Бойес, было бы слияние с Беларусью.

Как можно погружать украинский язык в пространство моды и стиля. ФОТО

У меня в этом году появился дополнительный. Сегодня, 22 мая, Дмитрий Лисенбарт презентует там свой проект "Рутенiя". "Графіка української мови" – эстетический эксперимент с украинской азбукой. Очень хочу, чтобы это стало примером того, как можно погружать язык в пространство моды и стиля.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини