MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 17 липня 2019

297 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 17 липня

5 річниця трагедії МН17: коли, як і хто судитиме підозрюваних. ФОТО

За п'ять років з часу збиття над Донбасом Boeing-777 рейсу MH17 і загибелі 298 людей міжнародні слідчі вже назвали перших обвинувачених, а навесні наступного року розпочнеться судовий процес над підозрюваними.

17 липня 2014 року у районі підконтрольного бойовикам "ДНР" міста Торез був збитий літак рейсу MH17 з Амстердама до Куала-Лумпура. Загинули всі 298 людей, які були на борту. Більшість з них були громадянами Нідерландів.

Суд у Москві продовжив арешт українським морякам

Засідання проводили у закритому режимі. До суду приїхали родичі військовополонених. Моряки не відповідали на питання судді, які не стосувалися їхніх імені, дати народження та звання.

Держзрада і заклик до теракту: ГПУ порушила кримінальні справи проти Кучми

Генеральна прокуратура відкрила кримінальне провадження на колишнього президента України, голову української делегації в Тристоронній контактної групи з мирного врегулювання ситуації на сході країни Леоніда Кучму.

Совет безопасности ООН поправил корону россиянам. Лопатой, как положено

Головокружение от успехов у российских дипломатов закончилось ожидаемой головомойкой. Так бывает, когда люди в своей туповатой и агрессивной жадности не могут вовремя остановиться. Корону на голове им поправляют лопатой. И, прямо скажем, совершенно их не жалко. Потому что все неприятности, которые РФ получает на международной арене – заслуженны и недостаточны.

"Revealing Ukraine": все, що треба знати про фільм з Медведчуком

Мораль кіно: Росія не потерпить маріонетку ворога під боком. Рано чи пізно між Україною та Росією буде війна. "Уже неважно, кто начнет первый (!). Важно, что ударная волна от взрыва разойдется слишком далеко и затронет тех, кто попытается отсидеться в стороне. [....] мир охватит пламя гигантской, вероятно последней для человечества войны".

Хмара з ядерного гриба на відео ще не пролилася на землю у вигляді радіоактивного дощу, а закадровий голос вже натякає: планету можна спробувати врятувати. Проголосувавши за Медведчука.

Сенат США принял резолюцию по Украине

"В резолюции, авторами которой выступили более двух десятков сенаторов от Республиканской и Демократической партий, в частности, отмечается, что Сенат США: приветствует прогресс, достигнутый украинской властью в утверждении верховенства права, приближении страны к евроатлантическим нормам и стандартам, усилении боеготовности Вооруженных сил Украины и их совместимости с критериями НАТО", – говорится в сообщении.

Мати українського націоналізму. Як Олена Пчілка ввела моду на вишиванки і мову

До згаданих характеристик можна додати ще багато: енергія й спрага самореалізації неймовірної жінки гідна хіба захопленого й шанобливого подиву. Аристократкою була і походженням, і стилем життя, і письменницькими творчими настановами.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини