MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 1 серпня 2019

342 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 1 серпня

ЗСУ: окупанти приховано переміщують бойові бронемашини до лінії зіткнення

Російсько-окупаційні війська в нічний час приховано переміщують бойові броньовані машини до лінії зіткнення на відстань вогневого ураження. Про це повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони України Максим Праута з посиланням на інформацію Головного управління розвідки оборонного відомства.

"Я винен": Порошенко визнав свої помилки на посту президента

Петро Порошенко слабким місцем своєї політики на посту президента назвав недостатню захищеність України від російської пропаганди та фейкових новин.

"Якщо вам для інтерв'ю дуже потрібно, щоб Порошенко що-небудь знайшов і сказав, що я винен, то, Севгіль, я винен. В комунікаційній політиці. Це було слабке місце. В тому, що ми не захистилися від російської інформаційної агресії. Це було слабке місце. В тому, що ми не захистилися і ви не захистилися від фейкових новин. Бо у нас не існувало механізму, ми були не готові до того, що Росія буде використовувати демократичні інструменти для боротьби проти демократії", – зазначив Порошенко.

В Україні набули чинності спецмита майже на всі товари з Росії

Український уряд з четверга, 1 серпня, запровадив спеціальні мита на товари з Росії, які будуть стягуватися незалежно від інших зборів. Відповідне рішення Кабінет міністрів України ухвалив ще 15 травня. За словами міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва, сплачені суми спецмита спрямовуватимуться до спецфонду державного бюджету і використовуватимуться для фінансування заходів імпортозаміщення. Планується, що додаткові надходження від сплати цих спецмит до держбюджету у другому півріччі 2019 року становитимуть близько 3,7 мільярда гривень.

Кернес полностью и окончательно утратил монополию на представительство Харькова

Кернес остался фактически и без представительства в ВР со стороны партсписочников. Близкие отношения жабы и гадюки в лице ОПЗЖ и ОБ перешли в горячую фазу и Медведчук по всем своим каналам на всю страну материт Кернеса с Трухановым и далее по списку. Кроме несомненного эстетического удовольствия, эта картина радует еще и перспективами. Скорее всего это означает, что и на местных выборах голоса расколятся сильно. Как минимум в части Миськрады. А это означает, что с высокой вероятностью исчезнет возможность принимать любые региональные решения в одно одутловатое лицо. Что означает возвращение в Харьков региональной политики в принципе как явления.

На полуниці до Німеччини: трудове рабство чи можливість заробити?

У Німеччині під час літніх канікул працюють до 10 тисяч українських студентів. Які умови праці їм надають німецькі роботодавці та чи усі працівники ними задоволені. "Мій випадок пов'язаний із сучасною формою трудового рабства, а саме експлуатацією найманої праці, яка стала можливою через використання уразливого стану іноземців", – звернулась до DW 19-річна українка, яка приїхала в Німеччину до одного сільськогосподарського підприємства на збір полуниці...

Визначилися всі пари третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів

31 липня визначилися всі пари третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів УЄФА. Свій шлях у єврокубках на цій стадії починає київське "Динамо", суперником якого буде бельгійський "Брюгге".

Alyona Alyona представила новий кліп на пісню "Велика й смішна". ВІДЕО

Зірка українського хіп-хопу Alyona Alyona представила свій восьмий відеокліп на пісню "Велика й смішна", що увійшла до її дебютного альбому "Пушка". Пісня "Велика й смішна" автобіографічна. Тому режисер відео київський реп-виконавець і кліпмейкер DELTA ARTHUR, що вже не раз співпрацював із співачкою, вирішив використати для зйомок технологію захоплення руху.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини