MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 20 серпня 2019

2279 0

Огляд блогосфери

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 20 серпня.

"Схоже, ми винайшли спосіб привернути увагу. Продовжимо", – Нетаньяху про інцидент із хлібом у Києві. ВIДЕО

Глава уряду Ізраїлю Беньямін Нетаньяху прокоментувавінцидент з хлібом під час зустрічі подружжя Нетаньяху в київському аеропорту. На власній сторінці у Facebook прем'єр Ізраїлю виклав відповідне відео.

Прем'єр-міністр Ізраїлю назвав свій візит в Україну "історичним", при цьому засумнівавшись у тому, чи отримав би він освітлення в ЗМІ, якби не було "події з хлібом". Нетаньяху процитував коментар глави Офісу президента України з приводу інциденту: "Зрозуміло, що пані Нетаньяху не мала наміру проявити неповагу до України. Це повна нісенітниця".

Суд заочно арештував одіозного "мінздоха" часів Януковича

Печерський райсуд Києва заочно взяв під варту колишнього голову Державної податкової служби України (міністра доходів і зборів України) Олександра Клименка. Про це повідомляє УП

Учора, 19 серпня, слідчий суддя задовольнив відповідне клопотання прокурора.

Головна військова прокуратура ГПУ 21 квітня 2017 року завершила спеціальне досудове розслідування (заочне) кримінального провадження за підозрою колишнього голови ДФС (міністра доходів і зборів) у правопорушеннях за ч. 1 ст. 255; ч. 4 ст. 28, ч. 5 ст. 191; ч. 4 ст. 28, ч. 1 ст. 366; ч. 4 ст. 28, ч. 2 ст. 205 ККУ.

Чотири головні економічні здобутки України

Я би виокремив чотири головні досягнення нашої економіки, пише у своєму блозі на НВ виконавчий директор Центру соціально-економічних досліджень "CASE Україна" Дмитро Боярчук.

Одним із найбільших стала відмова від фіксованого курсу валют. Люди мало розуміють важливість цього кроку – переходу до спроби побудови інфляційного тарґетування. Це надзвичайно важливе макроекономічне системне рішення, та людині важко оцінити, як воно впливає на її конкретне життя.

"Голос" відмовився від посади віце-спікера

Політична партія "Голос" Святослава Вакарчука відмовляється від посади віце-спікера у Верховній Раді нового скликання. Про це у вівторок, 20 серпня, в коментарі РБК-Україна повідомив заступник глави партії Ярослав Юрчишин.

За його словами, партія готова поступитися цією посадою іншим політичним силам.

"Це політична посада. Ми професійний список людей, які можуть себе показати на позиціях керівників комітетів. Тому ми готові поступитися цією позицією іншим політичним силам ", – уточнив він.

Подвійна мораль: українці слідкують за життям королівської родини у Британії, але вважають пережитком власні традиції

Обурені міленіали відмовляються від хлібу... І ціла низка українських журналістів та політиків почали на повному серйозі обговорювати, а чи треба взагалі підносити каравай для офіційних делегацій.

Мовляв, на дворі 21-е сторіччя, ми всі такі просунуті українські журналісти, а тут ви зі своїми реліктами! Шароварщіна! Ганебний наслідок УРСР!

От чомусь шаровари, хліб і т.п. більше за все муляють так званим людям без роду чи племені, які до того особливо не були помічені у підтримці національних символів.

В Україні з’явиться "гаряча лінія" психологічної підтримки для ветеранів за прикладом Австралії

Україні в п’ятницю, 23 серпня почне роботу перша професійна "гаряча лінія" з попередження суїцидів і психологічної підтримки для ветеранів Lifeline Ukraine (Лайфлайн Україна).

Про це повідомляє Український кризовий медіа-центр.

"Гаряча лінія" працюватиме 24/7 по телефону 7333. Протоколи, за якими будуть працювати психологи на лінії, були переведені і адаптовані з протоколів австралійської "гарячої лінії" Lifeline Australia, яка працює з 1963 року.

"Здай" корупціонера – отримай 10%. У Зеленського анонсували новий закон

В Офісі президента запропонували заохочувати осіб, які викривають топ-корупціонерів, матеріальною винагородою. Крім цього, держава дає гарантію, що захистить викривачів від переслідувань. Про це йдеться у повідомленні пес-служби президента України. 

"Разом з міжнародними експертами та фахівцями з українських громадських організацій ми обговорили зміни до законодавства, що стосуються вдосконалення механізмів повідомлення про корупційні правопорушення, посилення захисту осіб, які надають таку інформацію, а також способи їхнього мотивування для викривання топ-корупціонерів", – повідомив заступник керівника Офісу Глави держави Руслан Рябошапка.

Брати Капранови: Іллєнко зробив неможливе – перезапустив український кінопроцес

Ну що, тепер, коли Пилип Іллєнко подав у відставку, можна сказати, що ми про нього думаємо. А думаємо ми, що Пилип може бути зразком того, як людина змінює світ. Він зробив неможливе – перезапустив український кінопроцес.

Сотні кінопроектів, тисячі людей, які працюють на майданчиках, глядачі в залах, міжнародні перемоги – все це лише за кілька років при посаді. А головне – він створив нові правила, де чиновників максимально усунено від ухвалення рішень. Кіногромадськість фактично тримає в руках усі важелі з керування процесом. І якщо віддасть їх комусь – значить нарікатиме лише на себе.

Святкування Дня Незалежності у Києві: коли та які вулиці перекриватимуть

До святкування Дня прапора і 28-ої річниці Дня Незалежності в центрі Києва та на низці вулиць обмежать рух транспорту. Про це йдеться у розпорядженні Київської міської державної адміністрації, повідомляє офіційний Портал міста Києва. Водіїв просять враховувати зазначені обмеження руху, плануючи поїздки містом.

Письменник: Людожерство – ще один жанр російської літератури

Що робить Ігор Гіркін у своєму останньому інтерв'ю? Він цитує Салтикова-Щедріна: "Это как у Салтыкова-Щедрина: от него великих злодейств ждали, а он чижика съел".

Чи було можливе російське людожерство без "великої російської літератури" – питання риторичне. Воно звідти витікає генетично.

"Хіба що "ДНР" і "ЛНР" їм представляти" – соцмережі відреагували на те, що скандальний дует ANNA MARIA їде від України на конкурс в Сочі

Сестри Анна і Марія Опанасюк, що опинилися в центрі скандалу на нацвідборі на Євробачення, бо не змогли відповісти на питання співачки Джамали – "Чий Крим?", представлять Україну на конкурсі "Новая волна-2019", який відбудеться в Сочі з 24 по 29 серпня. Також серед конкурсантів, які, як зазначено на сайті конкурсу, представляють  Україну на "Новой волне", зазначений співак, який виступає під псевдонімом Taras.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини