MENU

Украина во власти диктатуры человека с двумя судимостями и нарушенной психикой — Александр Тимошенко

2467 6

 

«ОлександрТимошенко виступив у Празі  наМіжнародній конференції «Демократіяна пострадянських територіях: 20 роківпо тому» з доповіддю «Україна на шляхудо тоталітаризму. Не дайте погаснутидемократії».


У своїй доповіді пан Тимошенко акцентував увагу на сучасніпроблеми розвитку української держави,порушення прав людини та принципівдемократії в Україні», - сообщается впубликации, ссылку на которую на своей странице в Facebook разместил БогданДанилишин.


«Доповідач відзначив,що в даний час саме життя змусило йогостати на захист дружини - колишньогоПрем'єр-Міністра України та Лідераопозиції Юлії Тимошенко, яка знаходитьсяв катівнях Януковича, а також захищатисвободу - найдорожче, що є у людини,захищати демократію як  основурозвитку суспільства.


Світ сьогодні говорить про мирний перехід від тоталітаризмудо демократії. Так - це був перехід длябільшості постсоціалістичних країн.Але не для України. В Україні в данийчас особливий тип розвитку. Ми спостерігаємотут зворотний процес - перехід віддемократії до тоталітаризму. І це непросто слова. Це реальність, яка можемати великі наслідки для Європи і світуякщо вчасно не зупинити цей процес.


У даний час в Українівже немає демократії. Їй зрадив чоловік,якого народ обрав Президентом у 2004 роцівнаслідок Помаранчевої революції. Вінзрадив і революцію і країну, все зробившидля того, щоб передати владу нинішньомуПрезиденту Януковичу і фактично засадиву в'язницю Лідера опозиції, людину, якапрактично зробив його президентомУкраїни - Юлію Тимошенко. Мені сьогоднішкода Ющенка, він перетворився нажалюгідну людину, який просить подачкиу Януковича.


Але для України - заразне це головне. Першочергове завдання -перемога на виборах, повернення влади,яку узурпував Янукович у народу. Я щераз з усією відповідальністю стверджую,владу в народу України вкрали!


ОлександрТимошенко відзначив, що виборці -громадяни України - не голосували засвоїх представників у владі з новимиповноваженнями, в новій формі правлінняі з новими термінами функціонування, узв'язку з чим нинішні органи владипереважною більшістю населення іопозицією розглядаються як нелегітимні.


При цьому, ВікторЯнукович, фактично, привласнив собіповноваження, перебудувавши системуорганів влади під себе, а також забравпід повний контроль функціонуваннявсіх гілок влади, хоча такі дії ще в 2005році визнавалися Конституційним судомУкраїни як неконституційні. 


З урахуванням викладеного,єдиним інструментом легалізації органіввлади в Україні та їх повноважень єодночасне дострокове проведенняпарламентських і президентських виборівв Україні, де виборці - громадяни України– зможуть призначити своїх представниківв органи влади з компетенцією та настроки, записані в чинному законодавствідля його подальшого приведення увідповідність зі стандартами дотриманняправ і основних свобод людини танедопущення випадків узурпації влади.Тобто - в Україні немає легітимної владиі єдиний шлях - її повна зміна.


Оцінювати потрібноінше: як так сталося, як ми всі змоглидопустити те, що перетворили на в'язницюмою країну, запроторили у катівні навітьті паростки свободи, які пробивалисяостанні роки крізь бетон пострадянськоїментальності.


ОлександрТимошенко ще раз наголосив присутнім,що влада все робить для того щоб ізолювативід країни і світу Юлію Тимошенко. Алевона бореться. Вона доносить до світуслова правди про теперішній режимЯнуковича.  Ми бачимо на власні очіта солідарні з Юлією в тому, що сьогодніза колючим дротом вся країна.


У своєму безправ'ї істраху може опинитися за ґратами коженукраїнський громадянин. Сьогодні вколонії, на нарах - свобода, демократія,майбутнє України. Це головні зміни, яківідбулися з часу зміни влади в Україні.


З моменту ув’язненняЛідера опозиції Юлії Тимошенко в країнівстановлено диктатуру Януковича і йогородини. Юлія Тимошенко закликає доспільних дій щодо демократизації Українита зміни цієї влади. Якщо не діяти всімразом - Україні і країнам світовоїдемократії, - на східному кордоніЄвропейського Союзу та НАТО виникнеконгломерат диктатур і авторитарнихрежимів, який докорінно змінитьгеополітичну карту не тільки Європи іЄвразії, він змінить геополітичну картусвіту.


Якщо Вам мало одногоЛукашенко - скоро ви отримаєте або вжеотримали ще одного - людину з двомасудимостями і порушеною психікою, якийпобудував собі, користуючись бюджетомкраїни, маєток майже на двохстах гектарахземлі, який узурпував усю владу в Україні- Януковича.


ОлександрТимошенко акцентував увагу на питанняхполітичних репресій проти Юлії ТимошенкоЯнукович вирішив її просто знищити яклюдину. Насправді не має значення, якасуть нового або старого звинувачення.Ми вже не сподіваємося на українськісуди. Вони знищені і узурповані Януковичем.Важливо, що є Європейський суд з правлюдини, який почав розгляд справи ЮліїТимошенко. Важливо, що ми цьому судудовіряємо і перед ним повністю відкриті.


Юлія Тимошенко непорушувала закон. Змістом, сутністю їїжиття є Україна - боротьба за їїдемократичний розвиток та європейськийвибір. Різні люди можуть думати чи писатипро Тимошенко різні речі, критикуватичи підтримувати, любити або навітьненавидіти, це не змінить для неїголовного: скільки б'ється її серце,вона буде служити своїй країні, на воліабо за ґратами, на посадах або взагаліза межами політики. І цього у неї нездатний відібрати ніхто, тому що цю своюмету вона ні на що не проміняє, тому щонемає такого страху, який змуситьвідступити Юлію Тимошенко. Повірте. Яце знаю більше, ніж хтось інший.


В Україні наближаютьсяпарламентські вибори. У них не братимутьучасть Лідери опозиції - Юлія Тимошенко і Юрій Луценко. Вони за ґратами. Потрібночесно і мужньо сказати: ця виборчакампанія вже сфальсифікована. І не требавводити себе й інші держави в оману, щоце не так. Суди, Центральна виборчакомісія, територіальні виборчі комісії,центральні ЗМІ, які управляютьсяправлячим режимом, силові відомства іструктури, які, не приховуючи, розправляютьсяз непокірними громадянами і політиками- це маркер цих виборів.


Ми зробимо все, щозможемо, відкриємо в собі друге дихання,зробимо неможливе. Але без підтримкиєвропейської спільноти, шанси у насдуже невеликі. Ми просимо світ непідтримувати диктатора Януковича, неробити вигляд, що він проводить реформи,а допомогти нам відкрити публічніміжнародні антикорупційні транснаціональнірозслідування відвертої тіньовоїфінансової діяльності сім'ї Януковичата його оточення, зупинити його раз іназавжди, і повернути Україну в Європейськусім'ю і до європейських цінностей.


Потрібно повернутидовіру до влади, відновити міжнароднийавторитет України і відправити в минуледиктаторський режим Януковича. Я прошуВашої підтримки у звільненні із катівеньчинного режиму всіх політичних в'язнів,зокрема, Юлії Тимошенко та Юрія Луценка»,- сообщается в публикации.

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини