MENU

Щодо історії зі зґвалтуванням 14-річної Світлани Шаповалової

638 0

Найбільш шокуючимфактом у цій справі є те, що з моментузґвалтування пройшло більше двохмісяців, а обвинувачені досі на свободі.Я, як народний депутат і ряд журналістів,готові всіляко сприяти, щоб цих покидьківнегайно заарештували. Ми знаємо, як цезробити.


Я не знаю, який щепотрібен сигнал для жителів Одеси таобласті, щоб вони вийшли на вулиці міста,домагаючись їх арешту. Якщо їм на ценаплювати - це готові зробити ми.


На даний момент в рамкахпрограми «Народний адвокат» наша командаготова надати відповідних фахівців дляпредставлення інтересів потерпілоїсторони в суді і домагатися найвищоїміри покарання для підозрюваних у нарузінад дівчинкою. Ми вже маємо подібнупрактику в резонансній справі ОксаниМакар.


У найближчі дні мипідготуємо депутатські запити доПрезидента України, до Генеральноїпрокуратури та Міністерства внутрішніхсправ з вимогою провести відкритий іоб'єктивний суд над цими покидьками. Віншому випадку, я не виключаю, що справуможуть спустити на гальмах. Підтвердженнямтому є і той факт, що ось уже протягомдвох місяців ґвалтівники гуляють насвободі.


Микола Катеринчук 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини