MENU

В позиции ГПУ ничего кардинально не изменится — Гриценко о встрече депутатов с Кузьминым

676 0

 


Про сьогоднішню зустрічз Генпрокурором 

Виявилося, що Віктор Пшонка - у відпустці, відпочиваєдо наступного понеділка. Тому депутати(близько 30 членів фракції) спілкувалисяз в.о. Генпрокурора Ренатом Кузьміним.

СергійСоболєвСергій ПашинськийВ'ячеславКириленко і я - у присутності преси, підзапис на камери - поставили перед ГПУряд конкретних питань і вимог, навелифакти, що свідчать про порушення Закону- і в діях та бездіяльності працівниківпрокуратури, і щодо порушення законнихправ Юлії ТимошенкоЮрія ЛуценкаТетяниСлюз, Людмили ДенисовоїОлександриКужельСергія Власенка.

Підсумок? 

Перше. Кузьмін вислухав і прийняв до розглядунаші вимоги, скарги і факти порушеньЗакону.

Друге. На частину порушенихнами питань Кузьмін дасть відповідіуже завтра: на 14:30 до ГПУ для цьогоприйдуть два представники фракції - Соболєв і Пашинський. Відповіді ГПУбуде передано пресі. 

Третє. Зінших питань, де ГПУ потрібен певнийчас для перевірки фактів і документів,відповіді буде надано в межах 10 днів.Про них також знатиме преса. 

Четверте. Кузьмін погодився, щоб у перевірцівикладених опозицією фактів порушеньвзяли безпосередню участь і народнідепутати. Визначилися, що від фракціїце будуть уже згадані Соболєв і Пашинський.

Чи є ілюзії, що в позиціїГПУ щось зміниться кардинально? У менеособисто - немає. Тим не менше, маємопройти усі наявні засоби й процедурифіксації порушень Закону. Сьогоднішнійпохід депутатів до ГПУ й документальнафіксація в.о. Генпрокурора наших заяв- необхідний крок на цьому шляху. Даліпобачимо...

Анатолій ГРИЦЕНКО 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини