MENU

Янукович сегодня находится за пределами уважения международных институтов - Шкиряк

4371 0

Світова спільнота вимагає у Януковича негайного звільнення Тимошенко, Луценка та всіх політв'язнів. Узурпатор стоїть перед вибором. Або прислухатися і негайно виконати вимоги ПАРЄ, або отримати найжорсткіші санкції і остаточно стати ізгоєм у всьому цивілізованому світі.

Накінець-то. Дочекалися.

Більш жорсткої резолюції по Україні годі було й чекати. Сьогоднішня резолюція ПАРЄ остаточно розставила крапки над "і" у відношенні цивілізованного світу до Януковича і кримінальої олігархії, що панує в Україні. Абсолютна більшість членів ПАРЄ (69 - "за", 8 -проти, 14-утрималось), вимагають у  узурпатора негайного припинення політичних репресій та припинення знищення демократії і свободи в Україні. Вони вимагають припинення тортур та знущань над політичними в,язнями і закликають Януковича терміново виконати ці вимоги.

Сьогодні, євроспільнота офіційно пригрозила Януковичу і його хунті введенням реальних, найжорсткіших санкцій.

Міжнародне співтоваристово вимагає негайного звільнення лідера опозиції Юлії Тимошенко, а також Юрія Луценка та всіх політв,язнів, що незаконно знаходяться в тюрмах режиму і піддаються тортурам. Крім того, вони вимагають від Януковича надати можливість,  усім політрепресованним вільно взяти участь у парламентських виборах 2012-го року.

Ця резолюція означає одне: якщо узурпатор не схаменеться, стосовно нього і його оточення буде введено міжнародні санкції, що передбачатимуть заборону виїзду в цивілізовані країни, а також блокування особистих банківських рахунків чиновників кримінального режиму.

В першу чергу це повинно стосуватися особисто Януковича, Пшонки, Кузьміна, Хорошковського, Азарава, Тигіпка. Суддів-садистів Кірєєва і Вовка, а також прокурорів-катів Фролової, Микитенка, Клименко, Зінченко Лобаня та інших "нечвоглодів".

Сьогоднішнє рішення ПАРЄ - це ультиматум Януковичу.

Ця резолюція дає нам надію і впевненість у тому, що все світове співтовариство уважно слідкує за подіями в Україні та жорстко реагуватиме на беззаконня і ганебні прояви злочинного свавілля, що відбуваються в Україні.

Янукович, як узурпатор, сьогодні знаходиться поза межами поваги міжнародних інституцій та лідерів європейських країн, США, Австралії, Японії, інших. Його давно не сприймають як адекватного і компетентного керівника держави. Для світу він - диктатор. На кшталт Чаушеску, Каддафі, Хусейна.

Увесь світ сьогодні солідарний з Юлією Тимошенко, Юрієм Луценком та з об'єднаною українською опозицією у прагненні усунення кримінального режиму Януковича та наведенні в Україні конституційного ладу.

Разом ми повинні повернути Україну на демократичний, європейський шлях розвитку.

P.S. Як відомо, горе-реформатор Тигіпко, вчергове, провалив перемовини з МВФ щодо надання кредиту. Це також ознака того, що нинішній кримінальній владі не довіряють у світових фінансових установах. Грошей їм  не дадуть, дерибанити буде нічого. Олігархи від влади не здатні ефективно управляти країною. Час їх гнати.

Тримайтеся! Слава Україні!

Зорян Шкіряк

 

Киреев, Родион Владимирович. Досье


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини