MENU

«Трепло» Чечетов боится потерять «работу» — Бондаренко

686 2

Щойно прочитав на «Українській Правді» бравурну заяву парламентського «розмахуя» Чечетова про те, що вони за п'ять хвилин здатні викинути з зали засідань Кличка з командою і що, нібито, в стані опозиції розпочався «раздрай».

Безумовно, що стосовно останнього Чечетов просто свої бажання видає за реальність, а стосовно суті заяви - то вона,як завжди, є зразком словоблуддя. Проблема ж полягає в тому, що Чечетов боїться втратити «роботу» бо при індивідуальному голосуванні його махання руками втрачає сенс.

Це тріпло також акуратно обминає питання про причину блокування трибуни опозицією, а вона, як відомо, проста і зрозуміла.

Ми вимагаємо, щоб кожен депутат голосував тільки за себе.Так записано в Конституції України. А ПРдони хочуть і далі плювати на Конституцію та Закони. А посилання на вимоги виборців про розблокування трибуни також брехливі бо громадяни вимагають іншого. Вони просять, щоб депутати ходили на роботу, як прості громадяни, і голосували особисто а не пальцями рукоблудів - піаністів.

Володимир БОНДАРЕНКО

 

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини