MENU

Зорян Шкиряк о Попове, Гереге и о том, как выбить «рыгов» из Киева

1538 0

Годину тому, разом з Андрієм ІллєнкомЮрою Левченком, ЄгоромСоболєвим, іншими представниками ГО,нардепами від УДАРу та депутатамиКиївради від опозиційних сил вийшли зкабінету Гереги. Був присутній і Попов.Поки ми спілкувалися, нас, по-тихеньку,оточувала «група підтримки», тобто,провладні депутати)). Смішно було)). Вонивесь час намагалися повернути дискусіюу загальне русло, але не вийшло. 


Питання допускупредставників громадськості на завтрашнє,бюджетне засідання Київради вирішенона користь громади міста. Крім того,принципово погоджено зміну системидопуску усіх громадян у будівлю Киіврадита КМДА. Попов вже підписав відповіднерозпорядження, а зараз це має зробитиГерега. Що ж, маленька, але, все ж,перемога. 


Хоча, брехати не буду,я не задоволений на всі 100%. На мій погляд,потрібно було підіймати і питаннянезаконного обрання Громадської радипри КМДА, що відбулося на Головпошті івимагати скасування цього злочинногорішення і т. д.


Особисто я, ніколине повірю представникам діючоі влади.А вони сьогодні були аж занадто «слащаві»,дуже швидко з усім погоджувались. Абосправді перелякалися, або...


Зрештою, крок закроком. Потрібно й надалі «нарощуватим'язи» і змушувати «ригів» рахуватисяз інтересами Київської Громади.


Але я заспокоюсятільки в одному випадку. Коли остаточнозвільнимо Київ від регіонало- чорновецькоіорди. Все інше- балачки. 


А зробити це можнатільки на наступних київських виборахцього року. Отже, не розлабляємось іготуємося дати гідний бій окупантам,уже навесні-влітку цього року.
Києву-владу Киян! 


Слава Україні!

Зорян ШКІРЯК 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини