MENU

Все реформы Януковича заканчиваются фиаско - Турчинов

1418 0

Все реформы, которые начинает власть заканчиваются фиаско. Об этом пишет первый заместитель председателя политической партии ВО «Батьківщина» Александр Турчинов на своей страничке в соцсети Facebook.

 

«Несложно догадаться чем сейчас закончится конституционная реформа от Януковича - полным разрушением и уничтожением конституционных основ существования нашей страны» - пишет он.

 

Ниже приводим весь текст поста из Фейсбука:

 

«Сьогодні на програмі Шустера говорили про Конституційну Асамблею.


Справа в тому, що всі, так звані, реформи влади завжди завершувались фіаско. Згадайте лише податкову реформу, під час проведення якої обіцяли рай для підприємців, а в результаті вони отримали гетто. Згадайте судову рефому, яка завершилась повною руйнацією судочинства. І нескладно здогадатися чим зараз завершиться конституційна реформа від Януковича - повною руйнацією і знищенням конституційних підвалин існування нашої країни.


Зараз навіть та нелегітимна Конституція, яку вони протягли через контрольований ними Конституційний Суд, не виконується. Жодна позиція! Знаєте чому? Тому що, їм взагалі не потрібна Конституція, вони звикли жити «по-понятіям».


Саме тому, звернення Юлії Володимирівни щодо неучасті в Конституційній Асамблеї тих, кого спробує використати ця влада для отримання публічного прикриття своїх брудних технологій дуже актуальне.


Що стосується рішення опозиції - в цьому питанні опозиція єдина. Висновки щодо нових спроб влади перетворити Україну на тоталітарне гетто очевидні. Не допустити цього - це наш обов'язок.


Зараз для України необхідне виконання резолюції ПАРЄ та резолюцій інших цивілізованих країн щодо припинення політичних репресій, згортання демократії, щодо звільнення Юлії Тимошенко, Юрія Луценка та інших політв'язнів. Це те, що потрібно виконати для початку відновлення конституційного ладу в Україні. Поки що це ще можна зробити мирним шляхом».

 

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини