MENU

В Интернете упорно ходят слухи, что Колесниченко написал заявление на вступление в «Свободу»

3227 7

Відомий українофоб, народний депутат, член фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко написав заяву на вступ до партії «Свобода». Про це повідомляє надійне джерело в секретаріаті «Свободи».

Вадим Колесніченко телефоном підтвердив цю інформацію. “Це правда!“, – коротко, українською мовою, прокоментував він, після чого повісив слухавку.

Очільник «Свободи» Олег Тягнибок не зміг відповісти, чи буде прийнятий Колесніченко до лав партії. “Ми розглянемо його заяву, обговоримо це питання і повідомимо громадськість про рішення партії“, – заявив голова «Свободи». У Партії Регіонів цю подію коментувати відмовилися, пославшись на зайнятість.

Політичні експерти здивовані вступом Вадима Колесніченка до «Свободи» і називають кілька причин такого рішення.

Володимир Фесенко вважає, що все це є спецоперацією з розвалу «Свободи» із середини. “Колесніченко – ідейний українофоб і він зможе не лише виконувати роль так званого «крота», але й спробує перетягнути на свою сторону ключових націоналістів, що безумовно послабить позиції «Свободи»“, – прогнозує Фесенко.

Абсолютно протилежну гіпотезу висловлює інший український політолог Вадим Карасьов. На його думку, Колесніченко вже давно працює агентом «Свободи» в середовищі Партії Регіонів, а зараз, з якихось причин, він вирішив вийти із прикриття. “В кінці 80-х Колесніченко працював агрономом у Волинській області. Ймовірно там націоналісти його і завербували. Після цього він пішов у політику і дуже швидко зробив кар’єру в Партії регіонів, що дуже дивно для виходця не з Донбасу, але це підтверджує те що його лобіювали якісь впливові сили“, – міркує Карасьов. За словами політолога, у партії влади завданнями Колесніченка було нагнітання антиукраїнських настроїв в державі. Такі настрої вигідні «Свободі», адже саме завдяки тезам про захист українців, мови та державності націоналісти і пройшли до Парламенту.

Існує і третя гіпотеза, чому Колесніченко написав заяву на вступ у «Свободу». Надійне джерело у Партії регіонів стверджує, що на вихідних Вадим Колесніченко сильно програвся в карти. Гра велася на бажання, оскільки, як відомо, регіоналам гроші вже не потрібні – все й так їхнє.

“На кон поставили бажання – хто програє, той вступає в «Свободу». Ось Вадик і програв, – заявляє інформатор, який особисто був присутній на грі, – Колесніченко навіть їздив до Тата [Віктор Янукович – прим. ред.] щоб ліквідувати це бажання. Але Тато сказав, що картярський борг для пацана – це святе.”

 

mr-vld

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини