MENU

Янукович срывает подписание Договора между Украиной и Евросоюзом - Шкиряк

928 3

Угода між Україною і ЄС вже неможлива? І відповідальність за це цілковито лягає особисто на Януковича.

 

Власне, черговим судово-правовим свавіллям під час розгляду « справи Щербаня» Печерським судом, Янукович мав на меті виконати кілька важливих для себе задач.

 

По-перше. За новими ганебно сфальшованими ГПУ звинуваченнями незаконно запроторити лідера української опозиції Юлію Тимошенко на довічне ув ’ язнення. І він буде робити для цього все можливе, системно нехтуючи Конституцією і Законом, переступаючи усі елементарні норми загальної людської і християнської моралі.

 

А по-друге, Янукович запланував зірвати підписання Угоди між Україною та Європейським Союзом. Немає сумнівів, що йому вже практично вдалося розвернути європейський вектор України в інший бік. Адже його давня мрія – «злитися в екстазі » у МС з Путіним, Лукашенком та Назарбаєвим.

 

Янукович впевнено рухає Україну в обійми до євразійських диктаторських режимів, що близькі йому по духу. А нинішня окупаційна влада послідовно намагається знищити незалежність нашої держави.

 

Втім переконаний, що здійснити це їм не вдасться.

 

Ну а будь-які дружні і справжні партнерські відносини між Україною, ЄС та усім цивілізованим світом можливі тільки після усуне н ня Януковича. Без цього нам нічого « ловити » на міжнародній арені. Це аксіома.

 

Зорян Шкіряк

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини