MENU

Анна Герман рассказала, на каких «хохлах» удобнее ездить

466 2

«Якщо б було треба дискредитувати українську ідею, створити відштовхуючий для Європи образ українця – антисеміта, радикала, забіяки, задираки, то для цього треба було б робити те, що робить зараз ВО «Свобода».
...
Але я маю надію, що в суспільстві зріє інша проукраїнська сила, справжня, з добрими традиціями, толерантна, вирозуміла, європейська. І її треба всіма способами підтримати».

Звідси.

О! Як я розумію Герман. Воно б звісно  всіляким визискувачам і окупантам було б краще, щоб українці були наївними простуватими хохлами з совєцьких фільмів, які замість «ґ» кажуть «г», з дебільнуватими вічно винуватими посмішками, які єдине на що здатні, співати сумних пісень про навічно втрачену долю.

 На таких хохлах дуже зручно їздити, можна й города зорати в якій-небудь Конча-Заспі, хонку в Межигір'ї збудувати. Таких хохлів можна навіть запросити на інавгурацію пахана, де вони заспівають «Харашо! Всьо будєт харашо!» або «Буде щастя. Гуляй-веселись сьодня Вітька при власті». Але у владу таких хохлів - ні-ні. НЕ мужицьке це діло. Бюджет хохляцький є і так кому пиляти.

Але «вибачте» Герман, в цій хаті господарі ми. Захочемо - будемо в труселях розхожувати, захочемо - будемо називати кадебістських сєкрєтних сотрудніков - курвами. Захочемо і телевізор - з ноги. Бо це наш «телевізор» і наша «хата». А ви - поки що - наші нахабні непрохані гості...

 

ukrcentr

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини