MENU

В центре Львова начали парковать холодильники. ФОТОФАКТ

455 0

Активісти руху «Дайте пройти!»  висловили свій протест ситуації, що склалася з транспортом у Львові. Сьогодні зранку на центральному проспекті  посеред тротуару припаркували старий холодильник з промовистою наліпкою та автомобільними номерами.

Передісторія: «На одній з чат-конференцій міський голова Львова Садовий своєрідно відреагував на запитання  про паркування: «Чого місто має думати, де людині ставити машину? Вони ж не питають, куди їм ставити холодильник чи шафу...». Загалом йшлося, що мер чи уряд не має перейматися тим, куди людям ставити приватні автівки. От, ми вирішили, що можемо взяти старий холодильник і «припаркувати» його в центрі міста»(с) Дем’ян Данилюк.
Що було далі: Згодом активісти, в кращих традиціях автомобілістів, припаркували свій холодильник на трамвайній колії. Логічно, що наступний же  трамвай не зміг проїхати. Утворився затор. За декілька хвилин приїхав евакуатор і забрав «холодильник протесту».

Довідка: Спільнота «Дайте пройти» об'єднує львівян, яких  дістало, що вузькі тротуари львівських вулиць перегороджені автомобілями. Вони прагнуть вільно ходити відведеною пішохідною частиною вулиць, не ризикуючи своїм життям і життям своїх дітей, та не порушувати правила дорожнього руху.

 

 

forko

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини