MENU

ВО «Батьківщина» передала деньги олигархов онкобольным детям - Турчинов

958 1

Первый заместитель председателя ВО «Батьківщина» Александр Турчинов написал на своей странице в сети Facebook:

«Сьогодні Україна опинилась у дивному становищі. У держави вистачає грошей на золоті унітази для тих, хто обіцяв дбати про людей та невпинно, без вихідних покращувати їх життя. А що лишається іншим громадянам, тим хто вже не чекає виконання обіцяного? Їм, доведеним цією владою до жебракування, не тільки не вистачає на предмети побуту, далекого від розкошів, а й навіть на «безкоштовне» лікування... своїх дітей.

Антикорупційна операція, проведена Романом Забзалюком в парламенті довела наскільки брудними шляхами формувалась та підримувалась пропрезидентська більшість.

Сьогодні депутати нашої фракції передали дитячій лікарні «Охмадит» отримані під час цієї операції 3 млн 600 грн. (450 тис у.о.) на лікування онкохворих діточок.

Це було зроблено своєчасно, тому що за добу олігархи з уряду припинили фінансування ліків для важкохворих дітей, практично вбиваючи цим маленьких громадян України.

Розумію, що це крапля в морі. Але крапля камінь точить. Сподіваюсь, гроші, передані сьогодні нашими депутатами до дитячій лікарні, допоможуть врятувати не одне дитяче життя».

 UAINFO

 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини