MENU

На зоне хуже всего живется балаболам — блогер о конференции Януковича

357 1

Президент Віктор Янукович провів прес-конференцію. Її транслювали наживу. Глава держави хвалився здобутками своєї команди за три роки правління — зростання ВВП, зменшення дефіциту бюджету, підвищення соціальних стандартів. Поза тим, за даними консалтингового агентства «ААА», їжа за останній рік подорожчала на 12-15%.

- Слухав його тільки ради спортивного інтересу, бо й так ясно, що усі ми у великій дупі, - розповідає знайомий. - Кума працює в коледжі, каже, викладачів скорочують, переводять на півставки. А мене вразили слова президента: «У нашій країні маленькі пенсії. А великими вони ніколи й не будуть. Тому ми будемо поступово їх підвищувати». От що він ляпнув? На нього вже подавали до суду за невиконання передвиборних обіцянок. Але суд вирішив, що це агітація, тому він відповідальності за неї не несе. А між іншим, на зоні балабол гірше під...са.

Не знаю, як на зоні, я там не був, думаю. У президента в цьому плані досвід кращий. Та, мабуть, він упевнений, що більше туди не потрапить. Інакше б фільтрував свій базар.

Олександр ГУНЬКО

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини