MENU

ТОП-10 украинских певиц на YouTube

1142 1

Сьогодні відеохостинг YouTube є одним з мірил справжньої популярності артиста в світі. Напередодні 8 березня ми вирішили дізнатися, хто ж з українських співачок має найбільший успіх серед користувачів YouTube. За результатами проаналізованої статистики переглядів кліпів українських виконавиць ми склали святковий рейтинг відеоробіт, які привернули найбільшу увагу користувачів Інтернету.

Лідером в нашому імпровізованому хіт-параді стала популярна пісня про передчуття поїздки у французьку провінцію - "Прованс" у виконанні співачки Йолки. Трохи більше ніж за два роки вона набрала понад 14 мільйонів переглядів.

Срібло в списку найпопулярніших кліпів від українських співачок отримує Віра Брежнєва зі своїм хітом "Любовь спасет мир" - його подивилися більше 10 мільйонів разів.

Третю позицію займає відео виступу на конкурсі Євробачення-2008 однієї з найпопулярніших співачок нашої країни Ані Лорак з піснею Shady Lady. Яскравий номер, який приніс Україні почесне друге місце, зібрав більше восьми з половиною мільйонів переглядів і викликав активну дискусію різними мовами.



Четверте місце зайняло відео виступу Оксани Шавкун на відбірковому турі популярного телешоу "Х-Фактор" з піснею з фільму New York, New York, яку свого часу виконувала Лайза Міннеллі. Номер, якому четвірка журі аплодувала стоячи, подивилися більше 8 мільйонів разів.

П'ятірку найпопулярніших відео українських виконавиць на YouTube замикає переможниця третього сезону "Х-Фактор" Аїда Ніколайчук. Її виконання у відбірковому турі пісні "Колыбельная" набрало більше 7,8 мільйонів переглядів.

Повністю перша десятка найпопулярніших на YouTube відео українських співачок виглядає так:

   1. Йолка - Прованс
   2. Віра Брежнєва - Любовь спасет мир
   3. Ані Лорак - Shady Lady
   4. Оксана Шавкун - New York, New York
   5. Аїда Ніколайчук - Колыбельная
   6. Йолка - Около тебя
   7. Настя Каменських - Песня Красной Шапочки
   8. Руслана - Wild Dance
   9. Настя Петрик - Oh darling
  10. Віра Брежнєва - Реальная жизнь

 

 

 Oфіційний Блоґ - Google Україна

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини