MENU

Выборов в Киеве не будет - Шкиряк

743 0

Виборів у Києві не буде! Для мене це стало зрозумілим після сьогоднішнього перебування в кулуарах ВР, спілкування з багатьма депутатами і споглядання за тим, що відбувається у сесійній залі. Формула проста. Янукович страшенно наляканий очевидною поразкою ПР у столиці і можливими для нього наслідками після перемоги опозиції. А йому вкрай необхідно, «по понятіям», зберегти котроль над Києвом до президентських виборів. Прагнення Киян і Конституція не його цікавлять.

Тому дав особистий наказ своій комуно-регіональній більшості за будь-яку ціну затягувати процес і «ламати» киівські вибори. Наразі оголошено перерву до 16.00. Після має відбутися голосування. За інсайдерською інформацією «регіонали» і комуняки не проголосують. Але навіть якщо за дві години щось зміниться і постанову буде підтримано ( в чому я сумніваюся), то Єфремов і Ко «продавлять» потрібне їм рішення через підконтрольний Банковій КС. Відповідне подання вони вже підготували. Ідея проста - вибори в столиці на 2015 рік.

Головним питанням залишається як в такому разі будуть діяти опозиційні сили. Адже, повноваження Київради закінчуються в травні цього року. А це означає, що кияни, в антиконституційний спосіб будуть позбавлені права на місцеве самоврядування. Отже, чекаємо закінчення перерви і продовження засідання.

 

Зорян ШКИРЯК

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини