MENU

Милиционера, угрожавшего охраннику супермаркета заряженным пистолетом, просто отпустили домой

303 0

У Кривому Розі з’явився свій «Мазурок». 

Екс-міліціонер безкарно лякав охоронця супермаркету, приславляючи йому до голови бойовий пістолет.

Абсолютно дика історія трапилася у Кривому Розі. 25-річний колишній міліціонер погрожував зброєю охоронцеві цілодобового супермаркету. Очевидно, пам’ятаючи історію «караванського стрільця» Ярослава Мазурка, охорона супермаркету не протидіяла нападникові. Натомість озброєні бійці ДСО, які прибули на терміновий виклик, відпустили його після перевірки документів – навіть не вилучивши бойовий пістолет Макарова.

«16 березня близько половини другої ночі якийсь молодий чоловік увійшов в один із магазинів у Кривому Розі. Перебуваючи біля каси після розрахунку за покупки, він дістав з-за пояса зброю (як з'ясувалося в подальшому, пістолет Макарова), дослав патрон у патронник і став погрожувати ним охоронцеві, голосно матюкаючись і хапаючи його за одяг», – повідомляє місцевий сайт .

Співробітники супермаркету викликали Державну службу охорони (ДСО), які, перевіривши документи у чоловіка, з'ясували, що перед ними – громадянин Кузьмін, 1987 р.н., колишній співробітник відділу боротьби з економічними злочинами Тернівського РВВС. Як видно з кадрів камер спостереження, надісланих до редакції, жодних заходів до правопорушника не вжили і навіть не вилучили зброю.

Як стверджують працівники супермаркету, правоохоронці провели правопорушника в свій автомобіль і... поїхали до нього додому, а вже звідти – у відділення міліції. По дорозі, перебуваючи в міліцейській машині, Кузьмін спокійно пив пиво з купленої в магазині банки. Один зі співробітників держохорони попросив у нього пістолет з обіцянкою повернути, і тоді тільки переконався, що пістолет не просто заряджений, а готовий до стрільби. Весь цей час із ними перебував представник охорони супермаркету. 

У відділенні охоронець написав на Кузьміна заяву і повернувся на своє робоче місце. Але вже за кілька годин, близько півшостої ранку, той з’явивися у супермаркеті знову, погрожуючи «пацанами» і прокуратурою. 

«У нас виникає одне питання – невже трагедія в київському «Каравані» нікого й нічому не навчила? – пише криворізьке видання. – Це так і треба – не обшукати, не вилучити зброю, звозити затриманого додому замість обшуку, відпустити на всі чотири сторони, незважаючи на те, що він приставляв зброю до голови людини? Таке відчуття, що розпорядження МВС щодо посилення заходів із запобігання подібним випадкам пройшли повз службовців ДСО Кривого Рогу, а ми з вами запросто опинимося завтра в черзі з ось таким Кузьміним, який не задумуючись приставить пістолет до скроні уявного кривдника, а може, і зовсім вистрілить, як вистрілив колись Мазурок».

 

Віталій УМАНЕЦЬ

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини