MENU

Для жены бизнес-партнера Януковича перекрыли метро

490 0

У київському метрополітені сказали, що показ дружини друга Януковича у робочий час нікому не заважав (див. – новину). Мовляв, тривало усе це тривало менше години, а ще ж вона заплатила….

Але ще більший цинізм у відповіді на цей інформаційний запит прозвучав у тому, що мовляв, це пільговики і низька собівартість проїзду у метро змушують очільників метрополітену до «пошуків джерел непрофільних доходів».

Ось так, це кияни, які їздять лише за 2 грн. винні у тому, що у київському метро в робочий час влаштовують покази баришень, які сплять із друзями самого Януковича))...

І власне про самі дизайнерські таланти Олеги Мігдісової.

Наскільки я розумію, цей її показ на ст. метро Золоті ворота був закосом під показ Жана Поля Готьє, який у 1986 р. робив своє шоу на одній із станцій метрополітену у Парижі.

Правда, Готьє не був дружиною друга якогось олігарха. А ще відомий тим, що шив легендарні конусні бюстгальтери для Мадонни, робив костюми для Мерліна Мейсона а ще одягав рудоволосу Лілу і компанію у фільмі «П’ятий елемент».

А тут просто жінка, яка вдовольняє свої бажання, то на вертодромі, то у метро. Готова закластись, що наступний показ буде у психлікарні або у морзі

Marina DANILUK-YARMOLAEVA

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини