MENU

«Киевские оккупанты во главе с Януковичем испуганы, их нужно добить!», - Зорян Шкиряк

2396 14

Байдужість, зневіра та пофігізм - наші люті вороги! Це треба розуміти кожному. Через події в Києві ми отримали шанс змінити ситуацію в країні і нанести потужний удар по кримінальному режиму Януковича. Втрачати його ми не маємо права. Окупанти перелякані, бо розуміють, що Київ - місто початку їхнього остаточного краху. Але це можливо досягнути тільки спільними зусиллями опзицйних сил та людей. Треба дотискати! Виграти битву за Київ - справа честіі як опозиції, так і кожного Киянина-Патріота! Результат залежить від з нас. 


На вихідних з ранку до вечора будемо зустрічатися з багатьма мешканцями міста в кількох районах столиці. Заплановано понад 10 мобілізаційних заходів. 


Мета - 2 квітня 2013 року. Зроблю все, що в наших силах, щоб переконати і запросити якогомога більше людей прийти під Верховну Раду підтримати і захистити Київ, захистити свободу і відстояти свої права. Від вуха до вуха, від серця до серця. Інформація про цю подію повинна дійти до більшості мешканців столиці. Крім того, готую ще пару важливих публікацій в ЗМІ. Отже, до 2-го квітня працюємо в авральному режимі, без відпочинку.


Кияни! Жити у безправному рабстві ганебно і недостойно! Вставаймо з колін! Разом до боротьби і до перемоги! Слава Україні!

 

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини