MENU

Снег растает и смоет киевскую власть на мусор - Бондаренко

379 0

У Партії регіонів зібралися одні боягузи! Вони так перестрашилися, що завтра під стіни Верховної Ради вийду увесь Київ, що усякими маніпуляціями намагаються перенести голосування постанови про вибори із 2 квітня на 4 квітня.

Попередньо нами було проголосовано постанову про проведення виборів у Києві 2 червня. Ці викрутаси із датою голосування направлені лише на одне: щоб не проголосувати цю постанову за три місяці до дати виборів і мати підстави потім по судах викручувати потрібні рішення.


Хотів би попередити, що така гра «наперстками» у законодавство може дорого коштувати владі. Адже після того, як киян просто байдуже кинули під час останнього снігопаду, люди вже ні за яких обставин і ніякими маніпуляціями їхнього ставленика Попова не підтримають.


І потім, що зміниться до 4 квітня? Мітинг розійдеться? Сніг розтане і місто потоне у підтопленнях? Та ті ж талі води вщент зруйнують не лише дороги і підтоплять усе, що можна, через несправні ливневі стоки, а й владу винесуть із Києва на смітник! Бо обурення людей лише наростає.


Регіонали розпочали вкрай небезпечну гру: маніпулюючи судами, вони затягують з виборами в Києві у неконституційний спосіб. А значить і люди не повинні слідувати таким неконституційним правилам гри. Тому мітинги і страйки - не єдиний спосіб боротьби. Можливе створення паралельних громадських об'єднань, які через місцеве самоврядування ухвалюватимуть протилежні владі рішення.

 

Бізнесмени можуть не сплачувати податки до місцевого бюджету, не визнаючи правочинність нелегітимного голови та Київради. Ескалація протистояння може зайти так далеко, що врегулювати її буде вкрай складно. Тому радив би хоча б комусь там на Банковій мати мудрості бодай на макову зернину, аби не допустити значно гірших наслідків, ніж програш Попова на виборах.

 

Володимир БОНДАРЕНКО

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини