MENU

Кто оплатит избирательную кампанию Ющенко?

1402 2

Ющенко заявив про об,єднання кількох націонал-демократичних партій у, так звану, нову політсилу, що піде на вибори у ВР. Ну не знаю...

Ні для кого не секрет, що Ющенко був активним, хоча і латентним, членом виборчого штабу Януковича під час останніх президентських виборів. Він доклав максимум зусиль для того, щоб в Україні перемогла диктатура. Безумовно, Янукович зобов'язаний Ющенку своїм президентським постом і зробить все можливе, щоб його «подільник» пройшов до парламенту. З 2005 року їм завжди було комфортно разом. 

Цій, ще одній псевдо опозиційній структурі на чолі з Ющенком, буде поставлена задача відтягнути по максимуму «помаранчевий» електорат від об'єднаної опозиції, зокрема в західних областях Україні. Зібравши під свої знамена дрібні маргінальні партії, під егідою правих сил, Ющенко, поряд з Королевською, Ляшком та іншими, буде реалізовувати сценарій Януковича по розколу об'єднаної опозиції. Гадаю, що кошти на це будуть виділятися за особистою вказівкою диктатора. 

На мій погляд,  людина, що стала іудою для всього українського народу, яка привела до влади узурпатора і його кримінальний режим, сьогодні не має морального права говорити від імені опозиції. Адже саме він відповідальний за те, що сталося в країні за останні роки. Саме він давав брехливі свідчення на суді у лідера опозиції Юлії Тимошенко і причетний до винесення їй злочинного, протизаконного вироку. 

Я з повагою ставлюся до представників національно-демократичних сил. Але все ж, ввважаю, що тим партіям, які вирішили взяти участь в цьому проекті Банкової, потрібно якомога швидше відмовитися від цього безглуздя і приєднатися до реальної опозиції, задля боротьби з окупаційною владою. Знаю, що серед них є щирі, ідейні люди, справжні патріоти, але їм просто брешуть. Адже сьогодні ті, хто підтримає Ющенка, відверто проголосують за Януковича та ПР.

Напевно,  Віктору Андрійовичу було б логічно увійти в єдиний список регіоналів і продовжити свою політичну кар'єру поруч зі своїм політичним партнером Януковичем. Так буде чесно по відношенню, в першу чергу, до людей. І я не розумію нинішнє керівництво НУ, адже їм давно час відмовитися від лідерства Ющенка. Інакше, це політика подвійних стандартів. Безумовно, це внутрішня справа партії, але ж вони повинні розуміти, що йти на вибори на чолі з цією людиною - це шлях в нікуди.

Зрештою, кожен вибирає свій шлях.


Зорян ШКИРЯК

 

 

ЮЩЕНКО ВИКТОР АНДРЕЕВИЧ. ДОСЬЕ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини