MENU

Янукович специально выпустил Луценко перед митингом Оппозиции

501 0

Довго мучило питання, чому Луценка влада відпустила саме у вихідний і саме у день київського «народного повстання». Та ще й за кілька годин до його початку, коли щойно звільнений політик міг навіть встигнути на акцію.

 

Адже Європа й МВФ могли день зачекати, щоби втішитися такій новині.  

 

На перший погляд, тим самим влада лише спрацювала на підмогу опозиції, якій і так було важко зібрати людей на акцію. Після безрезультатного стояння під Верховною Радою у вівторок з вимогою призначити вибори в Києві, після відсутності кличу вийти на терміновий протест у четвер, коли «регіонали» з більшовиками почали розколювати парламент і незаконно приймати законопроекти, активісти не зрозуміли: яка доцільність протестувати у вихідний день і яка мета цього зібрання?

 

Але після появи новини про звільнення Луценка і про те, що він за годину до початку мітингу вже відбув з колонії, народ умить почав гуртуватися на акцію з надією побачити на власні очі жертву «окупаційного режиму».

 

Але люди вже поспішали на мітинг зовсім з іншим настроєм, аніж мали би йти на протест... Таки невипадково випускали Луценка сьогодні. Адже на мітингу людей мали мобілізувати до «повстання» на основі страшних історії про остаточну узурпацію влади методом «путчу» і непризначення виборів у столиці. Натомість народ забув вже і про «путч», і про вибори в Києві й святкує «перемогу демократії» в зв'язку з виходом Луценка. Народ повівся. Янукович чи його технологи перемогли. Влада поцілила двох зайців одним пострілом: Європу заспокоїла і пильність українців приспала.

 

Мар’яна П’єцух


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини