MENU

На митинг оппозиции в Полтаве собралось больше 8 тысяч человек. ФОТО

1191 6

В суботу на марш та мітинг в рамках загальнонаціональної акції «Вставай, Україно!» в Полтаві зібралися понад 8 тисяч жителів області.

Мітинг відбувається на Театральній площі Полтави. У ньому беруть участь голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк, голова фракції ВО «Свобода» Олег Тягнибок, народні депутати від опозиції.

 

Перед цим центральними вулицями міста пройшов марш на чолі з лідерами опозиції.

Учасники акції тримають національні стяги, прапори опозиційних сил, плакати «За Україну, за її долю, за честь і волю, за народ!», «Україні волю! Юлі Волю!», «За достойну пенсію!», «За справедливу зарплату!», «Роботу для кожного!».

 

Перед початком маршу Арсеній Яценюк нагадав журналістам, що вчора в Харкові напередодні акції «Вставай, Україно!» мер міста «за вказівкою адміністрації президента загородив повністю все місто, зняв з маршрутів громадський транспорт»: «Витратили сотні тисяч бюджетних грошей, яких не вистачає на пільговий проїзд для громадян, для того, щоб відремонтувати громадський транспорт, щоб забезпечити людям гідний рівень життя».

Він наголосив, що і в Полтаві сьогодні вранці Театральна площа була заблокована автобусами.

 

«Активісти» Партії регіонів незаконно користуються коштами місцевої громади і борються з опозицією за рахунок грошей, які українці повинні отримувати на медикаменти, громадський транспорт, ремонт доріг. Вони ці кошти використовують для того, щоб не допустити опозицію до мітингів», - сказав голова фракції «Батьківщина».

«Нас це не зупиняє, навпаки - дає додаткової наснаги для нашої акції. Акція поширюється, і люди піднялись. Люди бачать, що опозиція об’єднана, що опозиція не боїться і може принести зміни в Україну», - наголосив Арсеній Яценюк.

 

 

 

Батьківщина

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини