MENU

Відсьогодні 226 депутатів можуть лежати з курвами в борделі і називати це засіданням Верховної Ради - блогер

756 0

Рішення вищого адміністративного суду від 12 квітня 2013 року про те, що проста більшість Верховної Ради може засідати де хоче, всупереч чорним по білому написаній в п 2 Регламенту, що засідання відбуваються у приміщення ВР, а змінити це можна лише конституційною більшістю ВР,  демонструє де-факто повну узурпацію влади в країні. 

Це де-факто державний переворот. Від сьогодні 226 депутатів можуть виїхати на Гаваї, пити самбуку, лежати з курвами в борделі і називати це засіданням вищого органу влади при тому отримуючи дуже добру платню і дерибанячи бюджет. Лежачи на пляжі вони вони можуть відмінити вибори, як такі в принципі  керувати призначеними силовиками і прокурорами, щоб холопи і смерди, єдиною функцією яких є носити бабло -  не розгулялися бува. Питання про  голосування особисто,  сенсорні кнопки і якусь там парламентську опозицію не стоїть взагалі – власник борделю, де відбувається так зване засідання так званої Ради, їх просто не пускає на приватну територію і все. 
Називати режим Януковича владою далі просто не має сенсу – бандитський сходняк повністю зірвав маску. Судді, які сьогодні прийняли рішення-поплічники злочинців або не вміють читати взагалі.

Пропоную всім формам організованого громадянського суспільства звернутися до інституцій ЄС, голів дипломатичних місій ЄС та США з проханням ввести персональні санкції (забороні в’їзду, арешт майна і рахунків) щодо кожного хто бере участь в узурпації влади – всіх депутатів, які брали участь у незаконному так званому засіданні ВР, суддів які ухвалили рішення.  Вони всі мають сісти, збитки держави мають бути покриті з їх кишені і цей час треба наближати.

 

Святослав Павлюк


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини