MENU

СТБ продолжает петь оды Урганту

695 4

Зрозуміло, що розлогий відеосюжет, який вийшов в ефір сьогодні ввечері, готувався і монтувався до всіх цих подій, але якщо вони вже сталися, то обов'язком редакції було б відповідним чином зреагувати. Припустимо, замінти сюжет іншим (на іншу тему з іншим героєм, повторти якийсь з архіву) якщо не встигають зняти новий - про порубаних червоним комісаром українських селян,  «вибачення» у твітері, та заяву українського МЗС.

Хоча раніше, якщо траплялися резонансні події з зірками шоу-бізнесу, звіcно ж, переважно російського, то редакція реагувала на них дуже оперативно. Такі новини йшли в режимі "сьогодні на сьогодні": ввечері говорили про те, що сталося зранку чи навіть протягом дня. Вочевидь гучний скандал з образою ургантом українців та реакцією на це МЗС було розцінено не такими важливими подіями, аби не вшановувати іменинника.

В продемонстрованому сюжеті урганта подають українському глядачеві найдотепнішим гумористом, найпрофесійнішим шоуменом та імпозантним чоловіком, від якого мліють жінки. Детально розповідають про його трудову біографію, кар'єру на телебаченні, здобутки і втрати, злети і падіння. Ведучі програми - Григорій Решетник та Надія Мейхер - не приховують свого захоплення ургантом, а голос за кадром розповідає про «достойника» в урочисто-піднесеному стилі.

РАБИ! ПІДНІЖКИ! ГРЯЗЬ МОСКВИ! 

Олексій МАЗУР


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини