MENU

По Азарову будет возбуждено несколько десятков угловных дел - Яценюк

576 1

Ті депутати, які не проголосують за резолюцію недовіри Кабміну, підтримають цим підвищення пенсійного віку, закриття лікарень і шкіл, збільшення витрат на органи державної влади, передачу української території російській військовій базі, - заявив парламентським журналістам в середу, 17 квітня, голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк.

 

За словами Арсенія Яценюка, те, що уряд «натворив за останні три роки, заслуговує не просто на відставку Кабінету міністрів України - у діях цього уряду є десятки складів злочинів».

 

Голова фракції «Батьківщина» наголосив, що нинішній Кабмін - один із найбільш корупційних урядів в Україні: «Це правда, що в Україні завжди існувала корупція і завжди крали, але ці почали просто грабувати країну за останні три роки».

 

Він заявив, що позиція опозиції залишається чіткою і незмінною: «Всі ті, хто не підтримують уряд Азарова, повинні проголосувати за його відставку».

 

«Опозиція хоче чітко побачити, хто голосує проти резолюції недовіри, - наголосив він. - Ті депутати, які не підтримують резолюцію недовіри уряду, – це ті, які підтримують передачу української території російській військовій базі, підвищення пенсійного віку, закриття лікарень і шкіл, збільшення витрат на органи державної влади і утримання Януковича у розмірі 1,3 млн. грн. на один день. Тобто той, хто підтримує уряд, - підтримує ці речі», - наголосив він.

 

Відповідаючи на запитання журналістів, Арсеній Яценюк зазначив, що в разі відставки, президент Янукович зобов’язаний внести кандидатуру нового прем’єр-міністра. Він наголосив, що опозиція не буде підтримувати прем’єр-міністра від Януковича: «Тому що треба міняти не просто уряд, треба міняти в першу чергу президента».

 

«Такий орган, як Кабінет міністрів України – це ніщо інше, як підрозділ адміністрації президента Януковича. В країну можуть прийти зміни тільки в одному випадку – зі зміною президента України», - підкреслив голова фракції «Батьківщина».

 

Батьківщина

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини