MENU

Петр Кириченко решит судьбу предстоящих президентских выборов — блогер

579 1

Так, саме так. Не Тарас Григорович Шевченко, не Янукович, і навіть не Тимошенко, вирішать долю України на найближчі роки.

Петро Кириченко і його покази в справі про вбивство Євгеня Щербаня і звинувачення Юлії Тимошенко в замовленні цього злочину спричинять незворотні тектонічні розломи в українському суспільстві.

Якщо Кириченко за допомогою «скайпу», а зрозуміло, що їхати «живцем» в Україну він не захоче, надасть будь-які обвинувачувальні покази проти Тимошенко, судовий розгляд закінчиться через тиждень. Новий термін, вже за кримінал, судді-маріонетки «намалюють» під різноголосий хор ригианалів по всім ТВ-(к)аналам з Януковощем в якості соліста швиденько і яскраво. Достатньо буде навіть нейтральних показів, або таких, що можна буде трактувати неоднозначно.

Прокуроїди впевнено брешуть в телекамери про те, що всі так звані «свідки» а-ля Марьїнков-Зайцев та навіть Гайдук з Тарутою, «повністю підтвердили провину обвинуваченої». Покази Кириченка можуть стати останнім цвяхом в труні.

Але в якій труні, стане зрозуміло вже скоро.

Варіант 1. За тривіальне «бабло» і відмову від кримінального переслідування та сприяння в захисті власності, що залишилася в Україні, Кириченко «зливає» Юлю. Чи брала вона участь в реальному злочині, буде вже неважливо.

Варіант 2. Подружжя Кириченків переборе страх і здійснить Громадянський Подвиг, розповівши як ГПУ відверто шантажувала дружину Кириченка, Ізабеллу, утримуючи її під вартою, в обмін на «потрібні» зізнання.

КИРИЧЕНКО.

Ось прізвище, що вирішить долю та терміни проведення майбутніх президентських виборів, та, можливо, і їх результатів.

Zilya SINGELSCHUCHER

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини