MENU

В Черкассах «регионалы» пытаются сорвать митинг Оппозиции концертом ко Дню победы

300 3

Влада намагається зірвати акцію «Вставай, Україно!» в Черкасах

Соборна площа по всьому периметру оточена наметами Партії регіонів. Тут сьогодні, 25 квітня, начебто має відбутися концерт до Дня перемоги, який, як відомо, відзначається лише через два тижні.

Як стало відомо, учора в навчальні заклади Черкас надходили дзвінки з обласного управління освіти і науки та методичного кабінету з вимогою забезпечити виступи шкільних творчих колективів на концерті до Дня перемоги. При чому про це повідомляли в примусовому порядку: «Якщо не будуть співати учні - будуть співати художні керівники».

Цей захід, за планами місцевої влади, має розпочатися на Соборній площі у цей самий час, що й збір учасників маршу «Вставай, Україно!».

Повідомляємо, марш «Вставай, Україно!» в Черкасах, як і заплановано, розпочнеться о 17.00 від площі Дружби Народів. Проте марш рушить не до Соборної, а до Театральної площі, де й відбудеться мітинг.

Закликаємо жителів Черкащини долучитися до маршу, що пройде центром Черкас із площі Дружби Народів, та мітингу «Вставай, Україно!» на Театральній площі.

 

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини