MENU

Дела помешали Кличку проголосовать за отставку Азарова - Бригинец

302 0

Вчора на спільному брифінгу трьох опозиційних сил в Черкасах, де проходила акція «Вставай, Україно!», журналісти настирливо питали у «Батьківщини», чому 7% депутатів її фракції не були в сесійній залі ВРУ під час спроби відставки прем’єр-міністра України М. Азарова.

 

 Це питання повторюється регулярно. В той же час ніхто не питає в УДАРа, чому не було 17% депутатів від цієї партії на тій же процедурі. Як ви думаєте - чому це відбувається? 


Згаданим журналістам все одно, що відбувається в залі і байдужа перспектива М. Азарова. Вони просто шукають спосіб «наїхати» на Батьківщину. З приводом і без нього.

 

Я радий, що саме моя політична сила настільки ненависна замовним писакам. Це говорить про те, що саме вона найнебезпечніша для влади.


Давайте бути чесними: без голосів нардепів від ПР не могло бути відставки М. Азарова.


І якщо хтось в опозиції не проголосував за цю відставку - навіть якщо це сам Кличко чи Фаєрмак - це не мало принципового значення.

 

Не будемо ж ми виганяти з опозиції лідера однієї з ключових опозиційних партій за те, що справи не дозволили йому бути в сесійній залі цього дня, коли його голос не був вирішальним? А от якщо людина зникає з зали не вперше чи вдруге-втрете, голосує «помилково» – це зовсім інша річ. І тут вихід один - виключення з лав опозиції.


Олександр БРИГИНЕЦЬ

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини