MENU

Янукович и Азаров вообще не имеют права говорить о Чернобыльской трагедии

574 1

Цей пост буде про Чорнобиль і візит сьогодні туди Януковича


Подумайте, яким цинізмом пронизана оця його заява - «необхідно знайти можливості для мінімізації витрат на ліквідацію наслідків Чорнобильської катастрофи». Оскільки, жоден чорнобилець не отримує і десятої частки тих коштів, які витрачають, скажімо, на щоденне утримання президента. А це, підраховано - 1,92 млн. грн. Щодня.


Уже не буду казати банальні речі, що ці ж чорнобильці, будучи молодими хлопцями, гробили своє здоров’я, ліквідовуючи наслідки на ЧАЕС. Не думаю, що потомство Януковича і Азарова - не будучи мажорами - змогло б зробити те, що робили ці пацани.


Іще гірше, що з Януковичем слухати цю «туйню» поїхали слухати журналісти, яких за повідомленням «Коментарів», потримали з годинку біля четвертого реактора ЧАЕС. А що, хіба шкода на них проводити досліди з радіоактивним випромінюванням?


Іще кожне 26 квітня вганяє мене в якесь пригнічення. Бюрократи їдуть туди, «єбашать оці луки» для показухи, а в інші періоди там щось відколюється, а недавно відпала стіна… А Янукович збирається там ще економити на чомусь.

 

Marina Daniluk-Yarmolaeva

 

Чернобыльская АЭС рухнула. Что дальше?

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини