MENU

«Свободовцы» поймали вербовщика «антифашистской» биомассы для ПР. На выручку ему пришло СБУ

442 2

Володимир Назаренко

17 травня 2013 року в Києві члени Всеукраїнського об'єднання «Свобода» затримали особу, яка наймала платних «прапороносців» для участі у мітингу Партії регіонів.

 

Із таким собі Євгеном сконтактував заступник голови Солом'янської районної організації ВО «Свобода» з молодіжних питань Володимир Назаренко. Дізнавшись номер наймача «майдан-арбайтерів», він домовився про зустріч під приводом того, що має багато знайомих, які хотіли би заробити. При зустрічі вербувальник розповів, що шукає людей, які будуть стояти за Партію регіонів у центрі міста 18 та 19 травня з 9-ї ранку до 5-ї вечора. За два дні оплата становить 260 гривень. За його словами, він завербував уже 560 людей і має знайти ще 100 до вечора, бо вже мусить подавати списки. Всю цю розмову свободівець Володимир Назаренко записав на диктофон.

 

Після розмови до «регіонала» підійшли ще кілька націоналістів, затримали його і повідомили про це міліцію. Правоохоронці склали протокол та доправили затриманого до відділку за підозрою у порушенні 157-ї статті Кримінального кодексу України («Перешкоджання здійсненню виборчого права»).

 

Варто зазначити, що практично одразу після міліції на місце подій також прибув невідомий чоловік кавказької зовнішності, який, за словами присутніх, намагався про щось «домовитися» зі старшим за званням міліціянтом. На запитання свободівців, що відбувається, він показав посвідчення працівника СБУ.

 

Коментуючи цю подію, Володимир Назаренко сказав: «Тільки один затриманий нами сьогодні вербувальник заплатив би найманцям близько 200 000 гривень. З кожним місяцем рейтинг «регіоналів» падає все нижче й нижче. Українці поступово усвідомлюють, що режимові українофобії слід покласти край. У цих умовах «біло-блакитна» банда вимушена витрачати все більше грошей на свій химерний піар, бо вже не лишилось тих, хто готовий вийти на їхню акцію безкоштовно».


ВО «Свобода»


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини