MENU

Сотрудничество милиции с бандитами помешает евроинтеграции — член Европарламента

688 0

Знайомтесь. Одна з найактивнiших учасниць розслiдування у справi залучення правоохоронцями до своїх незаконних дiй українських бандформувань Ольга Олександрiвська. Браво, Олю!

ЧЛЕН ЄВРОПАРЛАМЕНТУ МАРЕК СIВЕЦ: ЗАЛУЧЕННЯ УКРАЇНСЬКИМИ ПРАВООХОРОНЦЯМИ УКРАЇНИ ОРГАНІЗОВАНИХ БАНДФОРМУВАНЬ ДЛЯ СКОЕННЯ ЗЛОЧИНIВ МОЖЕ СТАТИ КЛЮЧОВОЮ ПЕРЕПОНОЮ ДЛЯ ПІДПИСАННЯ УГОДИ ПРО АСОЦІАЦІЮ  МIЖ УКРАЇ НОЮ ТА ЄВРОПЕЙСЬКИМ СОЮЗОМ!


У цьом пості хочу не лише написати, але насамперед подякувати тим друзям, які долучились до проведення розслідування одного дуже негативного явища, яке буйним цвітом розцвіло в Україні. Насамперед дякую Ользі Олександрівській  (в ФБ вона Olga Oleksandrivska). Якось так сталось, що в нас з нею зав'язалась хороша й плідна співпраця щодо виявлення учасників кількох бандформувань, котрi правоохоронні органи Україні активно використовують у своїх кримінальних дiях.

Для себе я це явище в Україні відкрив торік під час парламентських виборів. Тоді я був наділений мандатом міжнародного спостерігача від Міжнародної Федерації Журналістів. Вперше лоб- в-лоб з «журналістами кримінальної зовнішності» зіштовхнувся на виборчому окрузі 223 Шевченківського району міста Києва. Про це ганебне явище у своїх звітах написали десятки міжнародних спостерігачів від ОБСЄ, Ради ЄС, Ради Європи, які перебували тоді в Україні. Одначе вже у Відні й Брюсселі після тривалого обговорення його не внесли в систему переговорів з Україною як системне й методичне явище порушень демократії та прав людини в Україні.

Зара з же після волаючих провокацій збоку бандитів та українських правоохоронних органів під час проведення в Києві опозиційними силами акції «Повстань, Україно!» у мене та моїх брюссельських колег є вагомі підстави щоб включити окремим пунктом в список недоліків, які повинна Україна позбутись для того щоб у листопаді підписати Угоду про асоціацію з Євросоюзом та заснувати зону вільної торгівлі з ЄС. Якщо на сьогодні однією із найважливіших перепон для підписання Угоди з ЄС є справа Юлії Тимошенко й проблема вибіркового првосуддя в Україні, то тепер будуть зроблені усі зусилля щоб проблема системного залучення бандформувань правоохоронними органами України для здійснення антисуспільних злочинів визнавалась Євросоюзом та світом як дуже небезпечна в побудові демократичного суспільства в Україні.


А тепер трішки хронології. Торік у жовтні та листопаді кримінальні бандформування, які складаються переважно з молодих людей використовувались українською владою для зривів виборів у проблемних округах УКраїни. Вдруге бритоголові бандити яскраво засвітилися й реально продемонстрували свою силу в одному ланцюгу з українською міліцією під час рейдерського захоплення у Києві Гостинного дому. Бритоголові покидьки у злучці з міліцією задіювались владою для набігів на оселю києвської вчительки Ніни Москаленко.

Переломним моментом у розслідуванні злочинів вчинених бандитами стало побиття білоцерківськими відомих українських громадських діячів Тетяну Чорновіл та Миколи Коханівського. Агентурна мережа Агентства Євро-Атлантичного Співробітництва (АЕАС) надала в розпрядження оперативну орієнтировку на так- званих спортсменів спортклубу БУДО, що розташований у Білії Церкві. Ось у цей момент на допомогу мені, чи навпаки підіспіла молода та завзята блогерша Ольга Олександрівска. Вона суттєво допомогла роздовбати бандитське кубло, яке осіло в нічному клубі Києва під вивіскою «Карамель». В соцмережі ринули фотографії бандидтів їх патронів, персональні дані, свідчення про зв'язки бандитів з правоохоронцями, фото та відео бандитів під час здійснення ними кримінальних злочинів. Не може не втриматись і не згадати крик душі свободівки Лідії Чалої: Не знаюємо як вже захищати будинок Ніни Москаленко, волайте про свавілля влади на усю Європу, на увесь світ. Пані Лідіє, господь почув Ваш крик серця й душі - основна маса злочинців виявлена, їх знає в обличчя не лише Уся Україна, але й цілий світ. Окрема хочу подякувати героїчним діям відеблогеру Адрію Дзиндзі, та іншим небайдужим. Сьогодні про ганебне явище залучення бандитів органами міліції україни написала популярни в Ураїні медіаресурс «Українська Правда» http://www.pravda.com.ua/news/2013/05/20/6990248/ , чимало цікавої інформації можна знайти на ресурсі http://dipcourier.livejournal.com/ за тегом «Україна - поліцейська держава» і звісно у блогах Ольги Олександрівської. Дкую вам друзі і подруги. Успіхів вам та подальших перемог.

 

Білоцерківські бандити на марші!

dipcourier

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини