MENU

«Глибоко віруючі люди краще стріляють», - Корчинський

516 0

Здавалося, гідну відповідь Заходу дасть Каддафі. Справжній революціонер, ексцентрик, після зняття блокади встиг накупляти зброї на 60 мільярдів доларів, тобто мав чим захищатися. Прогресивне людство дмухнуло, і його не стало. Перед смертю зґвалтували держаком від лопати. А він був справжній революціонер, на відміну від тих, які його так швидко повалили.

Але є ті, хто уповає не на революцію, а на Бога. Зін ель-Абідина Бен Алі звалила купка представників малого й середнього бізнесу (ми з вами уявляємо їхні «бійцівські якості»), натомість всих потужностей НАТО не вистачає для перемоги над Талібаном.

Глибоко віруючі люди краще стріляють. За два роки американці віддадуть Афганістан Талібану. Для США не становило проблеми вбити Хусейна, натомість вони змушені терпіти Муктаду Ас Садра, який підняв уже три повстання, а його «армія махді» вбила немало американців та їхніх прихильників в Іраку. Те, що не можуть собі дозволити світські революціонери, легко роблять шиїти. Москві більш ніж за 10 років так і не вдалося зламати салафітів Північного Кавказу. Навпаки, войовничий ісламізм розповзається за межі регіону, на Урал і в Казахстан.

Дмитро КОРЧИНСЬКИЙ

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини