MENU

Ну и Янукович! Это же надо - прикрывать Юлины синяки взрывами - Елена Билозерская

4603 13

Вигаданий «теракт» у Борисполі, за який ув’язнили «васильківських терористів», і справжній у Дніпропетровську – як не дивно, явища одного порядку. Схоже на те, що влада побачила, що народ не злякався вигаданих нею «ультраправих терористів» і пішла на пролиття справжньої крові. Народ хочуть залякати до повної втрати логічного мислення, щоб він, заплющивши очі, дозволив владі хоч концтабір із держави зробити, пояснюючи це «шляхетною» метою боротьби з тероризмом. Путінський сценарій один в один.

«Васильківська» справа і їй подібні, як на мене, мають дві мети – знищити незалежні і не підконтрольні владі рухи і залякати народ різноманітними не існуючими у нашій державі «фашистами» і «терористами». Але народ цілком справедливо їх не боїться – бо, по-перше, їх немає, по-друге, навіть якби й були – то загрожували б хіба що людям неслов’янської зовнішності (могли б побити їх десь на вулиці). Але цих гостей-мігрантів в Україні порівняно небагато (і, головне, вони не голосують) – а решті народу, як виявилося, по барабану.

Будь-яка політика завжди починається із заяв. Якщо на заяви не реагують, їхні автори поступово радикалізуються, в окремих випадках – аж до вчинення терактів. Але не може такого бути, щоб жертви вже були, а заяв не було.

Саме це ми і маємо у Дніпропетровську. Спецслужби, яким дали завдання терміново відволікти увагу людей на «страшних терористів», ще не встигли вигадати, які ж у цих неіснуючих екстремістів мають бути вимоги. Це їх, зокрема, і викриває. Бо будь-які справжні терористи не обмежуються надсиланням своїх вимог у силові структури, а перш за все вимагають до себе представників ЗМІ. Так було завжди, а зараз і цього не треба – бо автори вибухів цілком здатні самостійно розповсюдити свої вимоги, заяви і гасла через мережу Інтернет.

Справжні терористи завжди домагаються максимального розголосу. Без розголосу – лише бандитські розборки і операції спецслужб.

Ну й Янукович! Це ж треба – прикривати Юлині синці вибухами. Не думала, чесно кажучи, що він наважиться на це. Дуже шкода постраждалих людей. Зате уявіть собі, як незручно було б Юлі судити його потім за державну зраду – Харківські угоди тощо. На Заході такої статті, так само, як і «перевищення повноважень», не розуміють. Ще й подейкували б усюди, що Тимошенко карає Януковича у помсту за особисту кривду. Зрозуміло, що це й буде з її боку помстою і нічим іншим. Але необхідні умовності мають бути дотримані.

А тут така розкішна стаття – ТЕРОРИЗМ! Це в світі зрозуміють чудово. І знайдуться свідки, і пригадають і БТРи, що були введені у Дніпропетровськ за день до вибухів, і ментів, які заходили у магазин, біля якого наступного дня рвонуло, і питали, чи є у них камери зовнішнього спостереження. Усе згадають, все пригадають. І буде це справедливо – коли ті, що фабрикували проти інших «терористичні» справи, самі сядуть – але не за «перевищення повноважень», як воно завжди у нас буває, а за справжнісінький тероризм.

Олена Білозерська


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини