MENU

Будують турки, китайці, узбеки. А ви українці, бийте байдики та пийте горілку - блогер

275 0

Нещодавно стало відомо, що міністерство економіки для будівництва українських доріг залучатиме турецькі компанії та робітників турків. Так, можна говорити про те, що дороги в Україні погані, згоден. Але, в цьому ж не винні прості працівники та інженери. Дайте нормальну технологію і кошти і наші хлопці зроблять не гірше, ніж турки, чи будь-хто.

Залізницю, що з'єднає аеропорт "Бориспіль" та центральний залізничний вокзал будуть будувати китайці. Але даруйте, на території України будували залізницю та відкривали локомотивні депо ще коли в Китаї паровоз вважався за НЛО. Ми здатні виконувати ці роботи швидко, якісно та надійно.

На будівництві житлових будинків у містах працює багато вихідців із середньої Азії. Ну вибачте, але теж не вірю, що в Узбекистані, чи Таджикистані робітники кращі!

А потім ще дивуються, чому стільки українських громадян їде шукати кращої долі за межами України. А хто не їде, просто спивається. П'є від безнадійності, а найголовніше від непотрібності.

Так не повинно бути! Працювати та заробляти вв нашій державі повинні в першу чергу українці, а вже потім, в разі необхідності, залучатись до окремих видів робіт працівників з інших країн.

Гроші повинні залишатись в Україні, а не вивозитись звідси, годуючи економіки інших країн, при цьому залишаючи нашу голодною.

Олександр МУСІЄНКО

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини