MENU

Виборці Василькова сходяться на дільниці. Найбільш дисципліновані вже проголосували - Геращенко

207 0

Сьогодні в кількох містах і містечках Украіни - вибори міських голів. Всі депутати від УДАРу будуть відстежувати хід голосування. Мешканцям Василькова, Ялти, Алчевська - не забути проголосувати за свого мера): ну, і всім бажаємо, щоб обійшлося без махінацій- фальсифікацій- "журналістів"- тітушок.

 

Васильків. 8.10 ранку. Виборці потихеньку приходять на дільниці. Найбільш дисципліновані чекали на відкриття дільниці і вже проголосували.

 

Звернула увагу на назви вулиць, жителі яких голосують на одній з дільниць Василькова: Дзержинського, Лібкнехта, М. Гельца ( був такий німецький революціонер): . Цікаво, яке відношення ці люди мають до маленького украінського містечка, що іх імена і досі носять місцеві вулиці. Да, є ще провулок Червоний): сподіваюся, це - про колір , а не про історію. Да, багато роботи ще у міськради, правда, для цього потрібно було б відірватися від дерибану землі і хоч трохи почитати місцеву історію, аби вулиці наших міст і містечок носили імена наших справжніх героів і історичних постатей.

Ірина Геращенко

 

 

Перевибори очільника міста стали можливими через те, що обраний у 2010 році міський голова Сергій Іващенко склав свої повноваження за власним бажанням. Васильків входить до складу скандального 94 виборчого округу, де розгорталися виборчі війни між Засухою та Романюком. Наразі існує чималий ряд потенційних кандидатів, котрі спробують поновити склад Верховної Ради, і, звичайно, перший крок на шляху до депутатства вони бачать у "своїй людині" на посаді мера Василькова. Саме тому вже зараз існує велика ймовірність повторення сценарію подій, які відбувалися в ОВК №94.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини