MENU

Усі під Київраду! Досить їсти "лапшу" від ПРиматів! РАЗОМ МИ ТА СИЛА, яку боїться влада!

656 0

Кияни!!! Сьогодні всіх закликаю на акцію під стіни Київради проти чергового свавілля ОПГ, яка нехтуючи Конституцію України вчергове благословила депутатів Київради на неконституційне продовження їх діяльності по розкраданню комунального майна і управління містом в інтересах бандитського режиму Януковича. Влада нічого нового і неочікуваного киянам не запропонувала, вона сьогодні вже перейшла певну межу і здійснила черговий, але я розраховую,останній акт наруги над свідомістю киян. Всі ми зрозуміли і до кінця впевнилися, влада в Україні ,єдиним джерелом якої є український народ повністю узурпована,так званим «ГАРАНТОМ-ГОПНИКОМ».


Діюча політична система влади себе дискредитувала і вичерпа повністю. Свої обіцянки, можливості і вміння працювати на Україну «Покращувачи» від влади вже нам продемонструвала за останні три роки. Досить їсти "лапшу" від ПРиматів! Настала черга громадян України!!! РАЗОМ МИ ТА СИЛА, яку боїться влада!


У зв’язку з завершенням терміну повноважень депутатів Київради і у відповідності до чинною Конституцією України, визначеними конституційними правами громадян на здійснення влади безпосередньо, ми оголошуємо про початок формування представницьких органів влади територіальної громади м. Києва. 


Шановні кияни, єднаймося і діємо в наших інтересах.Сьогодні-Київ,завтра-Україна!

 

Володимир Іванов

 

Дорогі сусіди по місту!

Якщо нас завтра збереться багато, ... самі знаєте, що будемо робити:))).

Якщо буде менше, ніж потрібно для Цього – використаємо зустріч для знайомства і спільного плану як піднімати Київ. Встановимо стіл для кожного району. Кожен з нас, хто готовий стати частиною такої мережі, зможе залишити контакт і познайомитися з сусідами по району. Разом ми маємо донести до розгублених сьогодні киян, чому вони не мають погодитися зі скасуванням виборів, і як ми можемо вивести з Київради людей, чиї мандати вже закінчилися.

Приходьте!

Узгоджені організаторами мітингу правила:

1. Без партійних прапорів! Лише національні

2. Слово насамперед матимуть громадські активісти, які невтомно збирали і збирають підписи киян під забороною Київраді голосувати від їхнього імені (місяць тому ми запропонували усім почати таку просвітницьку кампанію). Найбільше підписів станом на зараз зібрав Ярослав Діденко з Печерська та Олексій Герман з Оболоні:)

3. Від кожної партії очікуємо 1 (один:)) виступ.

Завдання зустрічі – не розповідати один одному, яка влада погана, а максимально перезнайомитися і схвалити спільний план підняття 4-мільйонного міста.

Революції відбуваються в столицях

 

 

Єгор Соболєв


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини