MENU

Владислав Каськів був відрахований з історичного факультету за пияцтво - Москаль

1025 1

Чому в Україну не йдуть інвестиції, а з України втікають інвестори, а державні інвестиційні проекти підписують лижні інструктори? – тому що Державне агентство з інвестицій та управління нацпроектами очолює п’яничка і неук.

Уважно вивчаючи біографію наших «видатних» урядовців, можна знайти безліч цікавих та кумедних фактів.

Так наприклад, в біографії пана Владислава Каськіва я знайшов цікавий факт.

В автобіографії пана Каськіва зазначено, що в 1991-1992 році осатаній навчався на історичному факультеті Чернівецького державного університету, і був відрахований за політичними мотивами.

Цей факт зацікавив, тим, що на період навчання та відрахування пана Каськіва з Університету ( 1992 рік) , Президентом України був Леонід Кравчук. Відомо також, що це єдиний Президент України, за часів правління якого не було жодного переслідування по політичних мотивах.

Тому я вирішив перевірити дану інформацію, звернувшись за відповіддю до Чернівецького державного університету ім.. Юрія Федьковича. Згідно відповіді Університету, так дійсно з 1 серпня 1991 року В.Каськів був зарахований студентом 1-го курсу історичного факультету денної форми навчання. 

Але 11 грудня 1992 Наказом по Університету Владислав Каськів був відрахований з 2-го курсу історичного факультету за організацію пиятики та втрату зв’язку з університетом ( тобто не відвідував та прогулював навчання) . 

Наказом по Університету від 2 вересня 1993 року Каськів був поновлений студентом 2 курсу Університету історик факультету заочної форми навчання, і знову відрахований з Університету в 1994 році за зв’язку з університетом,знову за прогули 

В біографії яка є в відкритих джерелах, сказано що в 1992-1997 роках пан В. Каськів навчався на філологічному факультеті педагогічного університету ім..Драгоманова, що не спавпадає з відповіддю Чернівецького державного університету ім.. Юрія Федьковича.

 

 

Hennadii MOSKAL

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини