MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 23 серпня 2017

1003 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 23 серпня

Патріоти з Севастополя привітали Україну з Днем Державного Прапора і Днем Незалежності. ФОТОФАКТ

Патріоти України, що мешкають у анексованому Криму, привітали Україну зі святами. Про це у пабліку "Пан Крим" на  Facebook повідомила Лара Мос:

"Україна! Найщиріші патріоти з Севастополя вітають тебе з Днем Державного Прапора і Днем Незалежності!

На хабарі попався голова Департаменту поліції охорони України генерал Будник

Генпрокуратура спільно зі Службою безпеки України спіймали на хабарі голову нового Департаменту охорони України Сергія Будника. Генерал позбувся посади через вимагання коштів з підзахисного.

Олег Верняєв завоював ще дві медалі всесвітньої Універсіади

Українець Олег Верняєв завоював ще дві медалі на Універсіаді, яка проходить в Тайбеї, повідомляє офіційний сайт змагань. 23-річний гімнаст виграв срібло у вправах на коні, набравши 15.033 бали, а також посів третє місце у вправах на кільцях (14.800 бали).

В Україні зафіксована нова кібератака через бухгалтерське ПЗ

Фахівці ISSP Labs 22 серпня зафіксували початок нової хвилі кібератак з використанням офіційного сайту компанії з розробки комплексу бухгалтерського обліку Crystal Finance Millennium.

Про державний прапор. Батька і сина Рибаків

Володимира Рибака вбили на самому початку "русской весны" в 2014-му. У Горлівці. Після організованого шабашу російських сил – він, один з небагатьох в той час і в тому місці, хто знайшов в собі дух протестувати проти піднятого над міськрадою Горлівки прапора ДНР.

"Далеко від дому, але вдома!". Рівненський "Верес" дав урок "Шахтарю"

27 серпня у Львові на стадіоні "Арена Львів" відбудеться матч української Прем'єр-ліги між донецьким "Шахтарем" і Народним Клубом "Верес" з Рівного. Напередодні матчу рівненська команда на своєму офіційному каналі в You Tube розмістила відеоролик, в якому дякує Львів за надану можливість зіграти на їхньому стадіоні.

Розслідування ГПУ щодо Іловайська в кращому разі непрофесійне, у гіршому – знущання над усіма українцями

Опубліковані ГПУ результати розслідування Іловайської трагедії, на мою думку, можна охарактеризувати, у кращому разі, як непрофесійні. У гіршому – як свідоме знущання над тисячами українських захисників і сім'ями загиблих. Над усіма українцями, які три роки живуть у стані війни.

У своєму звіті Генеральна прокуратура не позначила часових та географічних рамок Іловайської трагедії. Незрозуміло, протягом якого часового періоду наводять дані про загиблих, зниклих безвісти і поранених. Що саме ГПУ вважає районом проведення Іловайської операції, чи враховано у звіті втрати, яких ми зазнали до активної фази бою (з 4 серпня) і після "зеленого коридору" (до 2 вересня). Адже кількість загиблих і поранених протягом цього часового відрізку також величезна – усі ті хлопці, які, вибираючись з оточення після 29 серпня, або загинули від несумісних із життям поранень, або потрапили в полон. 

Але поки що ситуація така, що з кожною відпискою профільних органів питань в українського народу з'являється більше, ніж відповідей.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини